</GymDigital>

GymPartner Älskar Styrkelabbets Träningsprogram För Bänkpress på grund av att Styrkelabbet vill hjälpa dig att bygga muskler och bli starkare, tappa fett och må bättre! Dvs. Precis det vi vill på Gymgrossisten GymPartner, men vi har inte tiden att lägga på forskning och skrivande. Därför rekommenderar vi alla våra gymköpare och gymälskare att ta del av Styrkelabbets otroligt intressanta och givande artiklar.

Styrkelabbets Träningsprogram För Bänkpress

Styrkelabbet älskar styrketräning, och vet att den blir roligare när den utövas på ett effektivt sätt. Därför ger Styrkelabbet dig bara information, metoder och program som har vetenskapligt stöd – omsatt i praktiken med hjälp av Styrkelabbets långa erfarenhet av styrketräning.

Styrkelabbets Träningsprogram För Bänkpress Boogie – paket med alla program!

Det här programmet – och alla andra premiumprogram – finns i vår app Styrkelabbet! Ladda ned den här för iOS eller här för Android och bli prenumerant, så kan du direkt börja följa våra program. Observera att ett köp av programmet här i vår butik INTE ger dig tillgång till programmet i appen .? Bänkpress Boogie är namnet på vår svit av populära träningsprogram för bänkpress!

Styrkelabbets Träningsprogram För Bänkpress Boogie finns numera i fyra olika nivåer:

Vill du läsa veta mer om de olika versionerna? Läs mer här!

Du kan köpa de enskilda programmen för 199 kr styck på länkarna ovan, men du kan också köpa alla fyra till paketpriset 349 kr och spara 447 kr mot att köpa alla separat.

Vad får du?

I paketet ingår följande:

  • PDF: 31 sidor med instruktioner, övningsguider samt våra bästa tips och tricks för att bli starkare i bänkpress.
  • Bänkpress Boogie – 2 dagar/vecka
  • Bänkpress Boogie – 3 dagar/vecka
  • Bänkpress Boogie – 4 dagar/vecka
  • Bänkpress Boogie – 5 dagar/vecka

Träningsprogrammen kommer i form av Excel-filer som du enkelt kan öppna i din telefon med gratisapparna Numbers (för iPhone) eller Excel (för Android) och därmed ha med till gymmet.


Vi är bara nöjda om du är nöjd, därför erbjuder vi dig alltid pengarna tillbaka på våra digitala träningsprogram om köpet inte motsvarade dina förväntningar, utan att du behöver förklara varför.

Den enda risken du tar är risken för stora gains.

Lämna ett svar