</GymDigital>

Starta ett eget gym? Våra erfarna Gym & Motionkonsulter hjälper er gärna:

GymDigital-Logo Starta ett eget gym?

GymDigital Göteborg.

Martin Maximus Börjesson
076-3933057
Ejdergatan 12
416 68 Göteborg

GymDigital Stockholm

Martin
076-3933057

GymDigital Mölndal

Dan Hamlet

070-8789400

Nämndemansgatan 17
431 33 Mölndal

GymDigital Skaraborg 

070-8789400

GymDigital Halland

Dan Hamlet
070-8789400

GymDigital Kalmar

070-8789400

GymDigital Umeå

070-8789400

GymDigital Skåne

070-8789400

Starta ett eget gym? – Vi har samlat tipsen som hjälper dig lyckas –

Starta eget gym

Att starta gym kan kännas som en omständlig och krånglig process om du inte startat gym tidigare. Som nybörjare kan det kännas tryggt att ha en erfaren leverantör som kan guida dig rätt på vägen mot ditt egna gym.

Därför har vi samlat några användbara tips för dig som funderar på att starta gym men inte riktigt kommit igång ännu.

Ett viktigt steg för dig som planerar att starta gym är att definiera en budget. Budgeten du har att använda, när du är på resan mot att starta gym, fungerar som ett ramverk och underlättar din kontakt med potentiella leverantörer.

Om du har en budget att utgå ifrån, när du ska köpa in träningsutrustning, är det också viktigt att utgå ifrån dina kunders behov. Varför kommer de till ditt gym? Vilka förväntningar har de av den utrustningen som du ska köpa in?

Utifrån vår erfarenhet av att ha drivit många gym och samarbetat med flertalet gym och atletklubbar har vi sett att det är viktigt att de som tränar på ditt gym får ut maximalt av sin träning genom den utrustning som du väljer. Därför är det viktigt att dina kunder har tillgång till utrustning som i högsta möjliga utsträckning möjliggör träning för hela kroppen.

Köp inte nya och för många gymmaskiner till uppstarten.

Om du redan har hittat en lokal för ditt starta gym-projekt är du på god väg. Dock kan många som startar gym för första gången uppleva utmaningar med hur man på bästa sätt optimerar ytan i lokalen. Dels bör man tänka på hur många maskiner och redskap som ska samsas och dels bör man räkna ut hur mycket utrymme det behövs mellan maskinerna för att det inte ska kännas trångt och påverka tränings upplevelsen negativt. En bra leverantör av träningsutrustning ger dig rekommendationer på hur maskinerna bör placeras på den yta du har att tillgå när du köper in utrustningen. Det ger dig rätt verktyg för att fler ska kunna använda ditt gym samtidigt.

Har du drömmen om att starta eget gym men inte riktigt vet var du ska börja?

Du är välkommen att kontakta oss på GymDigital för rådgivning, planering, inköp och leverans samt invigning av ditt gym. Vi kan hjälpa dig med hela processen eller enstaka delar av den.

Välkommen till ett förutsättningslöst möte i vårt showroom i Mölndal söder om Göteborg eller hos Jimmy på Växer Gym i Kalmar.

.https://www.gympartner.nu/kontakta-oss/ redan idag för att komma vidare…

Vad får jag inte glömma när jag ska starta gym?

Att köpa ny utrustning till ett helt gym kostar en del och invigningen av ett nytt gym kräver mycket förberedelser och resurser. Utmaningen i att starta gym är oftast att få ekonomin att gå ihop de första åren.

Vi på GymDigital hjälper gärna med alterativa lösningar med begagnade gymmaskiner som ser nya ut för dina kunder och till att tackla eventuella utmaningar under ditt första år.

Hur kan GymDigital hjälpa mig?

Vi på GymDigital har både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till verklighet. Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm. Tveka inte att https://www.gympartner.nu/kontakta-oss/ redan idag för att komma vidare…

GymPartner Träningsutrustning nya kategorier 2022

Kategorier

Träningsredskap

Motionsredskap

Airbike/ Assault bike

Crosstrainer

Löpband 

Motionscykel

Spinningcykel

Roddmaskin-Stakmaskin 

  1. Gymgolv
  2. Gymgolv
  3. Övrigt
  4. Övrigt

Martin Maximus Börjesson Sedan 1983 har han bedrivit kvalificerad handel med gymutrustning och förmedlat hundratals kompletta gym. Gymägare i branschen håller med om att han “brinner” för att hjälpa dem att starta gymanläggningar i kombination med mentorskap i framgångsrikt företagande. – Erfarenhet som kommer DIN rörelse tillgodo. Det är ingen större konst att sälja kompletta begagnade gym till låga priser. Det är däremot en adekvat förmåga att hjälpa dig som blivande gymägare att tjäna pengar och spara stora startkostnader.Med nära 43 år (1979-2023) års erfarenhet av framgångsrik fitness & gymdrift kommer du att hamna i helt rätta händer. Hur gärna man än vill leva på ”sina gamla meriter”, räcker det inte i dagsläget om man ska klara sig som gymägare i konkurrens med TV-soffan och andra gym. Ni må ha en fantastiskt anläggning och vara hur kompetenta som helst som entreprenörer, men om ni inte syns på nätet och har negligerat proffsig skyltning i närområdet, kan det bli svårt att kunna leva på verksamheten. Martin Maximus Börjesson har sålt mer än 700+ kompletta begagnade gym på 40 år. Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners

Martin Maximus Börjesson

Sedan 1983 har han bedrivit kvalificerad handel med gymutrustning och förmedlat hundratals kompletta gym. Gymägare i branschen håller med om att han “brinner” för att hjälpa dem att starta gymanläggningar i kombination med mentorskap i framgångsrikt företagande. – Erfarenhet som kommer DIN rörelse tillgodo. Det är ingen större konst att sälja kompletta begagnade gym till låga priser.

Det är däremot en adekvat förmåga att hjälpa dig som blivande gymägare att tjäna pengar och spara stora startkostnader.Med nära 43 år (1979-2023) års erfarenhet av framgångsrik fitness & gymdrift kommer du att hamna i helt rätta händer.

Hur gärna man än vill leva på ”sina gamla meriter”, räcker det inte i dagsläget om man ska klara sig som gymägare i konkurrens med TV-soffan och andra gym. Ni må ha en fantastiskt anläggning och vara hur kompetenta som helst som entreprenörer, men om ni inte syns på nätet och har negligerat proffsig skyltning i närområdet, kan det bli svårt att kunna leva på verksamheten.

Martin Maximus Börjesson har sålt mer än 700+ kompletta begagnade gym på 40 år.

Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners

GymReklams Nyheter

Använd vår rabattkod när du köper från GymPartner Träningsutrustning nya kategorier.

Ånäskliniken-040Massage i Bagaregården

Ånäskliniken-040Massage i Bagaregården nära Ånäsfältet, öppnar till hösten 2022 men redan nu är det stor trafik på hemsidan och därför rekommenderar vi att du läser följande artiklar på webbsidan:

Vitaminboosta dig i vintermörkret

Magfettet sitter som klistrat?

Crossfit på gott och ont?

Bli din egen Styrkecoach

Ånäsklinikens kostrådgivning

Kondition och Fettförbränning

Det är inte bara att “tro sig bli frisk” genom att äta vitamintillskott

Bokadirekt nya ägare till Alpacha