Sökmotoroptimering (SEO)

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Varför SEO? En väl utförd Sökmotoroptimering(SEO-optimering) utifrån sökordsanalys resulterar i relevant och lönsam trafik till din webbplats.

Vårt mål är därför alltid att optimera innehållet på din webbplats så att du placerar dig bra hos Googles organiska resultat(dvs det den del i google sökningen som INTE är betald/annons) vilket gör att du når ut till fler potentiella kunder utan att du behöver betala för placeringen.

Sökmotoroptimering gör dig synlig för både Google och användare

Sökmotoroptimering (SEO) är ett långsiktigt och kontinuerligt arbete för att utveckla relevant och lönsam trafik till webbplatsen.

GymDigital ger stöd i ditt SEO-arbete så att ni syns på Google och kan sälja era tjänster eller produkter till nya kunder.

Vill du vässa dina kunskaper arrangerar vi Webbredaktörsutbildningar, anpassade efter ditt behov och kunskapsnivå.

Från nulägesanalys till optimering och uppföljning

Vi börjar våra samarbeten med att utforma en nulägesanalys. I denna analys kartlägger vi utgångsläget. Vi undersöker hur förutsättningarna ser ut och vilka prioriteringar som behövs för att lyckas.

Så hamnar dina webbsidor högt upp i sökresultat
Nulägesanalysen utgör grunden för kommande arbete med sökmotoroptimering. Här tittar vi på sökbeteendet hos era besökare för att säkerställa att vi undersöker rätt sökord.

Vi ser över hur konkurrensen ser ut och vilka förutsättningar er webbplats har innehållsmässigt såväl som tekniskt. Nulägesanalysens innehåll går djupare in på dessa tre delar.

  • Sökordsanalys
  • Konkurrentanalys
  • Webbplatsens innehåll och tekniska förutsättningar

Sökmotoroptimering(SEO) för Gym i Göteborg / Mölndal.

GymDigital ebjuder Sökmotoroptimering för gym i Göteborg med en garanterad förstaplats på Google.

Ånäskliniken-040Massage i Bagaregården

Ånäskliniken-040Massage i Bagaregården nära Ånäsfältet, öppnar till hösten 2022 men redan nu är det stor trafik på hemsidan och därför rekommenderar vi att du läser följande artiklar på webbsidan:

Vitaminboosta dig i vintermörkret

Magfettet sitter som klistrat?

Crossfit på gott och ont?

Bli din egen Styrkecoach

Ånäsklinikens kostrådgivning

Kondition och Fettförbränning

Det är inte bara att “tro sig bli frisk” genom att äta vitamintillskott

Bokadirekt nya ägare till Alpacha

MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! 🙂

In the meantime you can find me here or on about.me

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]