</GymDigital>

SAS UNGDOMSBILJETT & BILLIG GYMUTRUSTNING. Upptäck Sverige eller hela världen med SAS Ungdom. Resenärer i åldrarna 12–25 år kan boka en SAS ungdomsbiljett till specialpriser.

SAS UNGDOMSBILJETT & BILLIG GYMUTRUSTNING från GymPartner

SAS UNGDOMSBILJETT & BILLIG GYMUTRUSTNING. Upptäck Sverige eller hela världen med SAS Ungdom. Resenärer i åldrarna 12–25 år kan boka en SAS ungdomsbiljett till specialpriser. SAS UNGDOMSBILJETT & BILLIG GYMUTRUSTNING från GymPartner SAS koldioxidkompenserar alla bokade ungdomsbiljetter. Observera att tillgången till sittplatser är begränsad och att sittplatserna endast är tillgängliga för specifika bokningsklasser i SAS Go.

SAS koldioxidkompenserar alla bokade ungdomsbiljetter. Observera att tillgången till sittplatser är begränsad och att sittplatserna endast är tillgängliga för specifika bokningsklasser i SAS Go.

SAS UNGDOMSBILJETTER

SAS UNGDOMSBILJETTER & REGLER FÖR BILJETTEN SAS ungdomsbiljetter är tillgängliga för resenärer i åldrarna 12–25 år.

REGLER FÖR BILJETTEN

SAS ungdomsbiljetter är tillgängliga för resenärer i åldrarna 12–25 år. Resenärer med ungdomsbiljetter måste ha möjlighet att bevisa sin ålder med en giltig legitimation.

Resenärer som inte kan visa upp en giltig legitimation kan nekas ombordstigning. I så fall har SAS rätt att avboka resan, varvid resenären kan bli föremål för åtal.

BOKNING

Tillgången till sittplatser är begränsad och sittplatserna är endast tillgängliga i specifika bokningsklasser (V-klass/O-klass). Du kan boka ungdomsbiljetter online, via kundservice eller hos din resebyrå.

Om du bokar via vår kundtjänst tillkommer en avgift på 400 DKK, 400 NOK, 400 SEK, 45 EUR, 40 GBP, 45 USD per person och resa.

SAS UNGDOMS BILLIGA GYM 50%

1. Bodypump skivstångsset från GYMPARTNER

Det avgörande för Bodypump-workout är REP EFFECT:en:

Genom att tyngpunkten är lagd på rörelser med många upprepningar-repititioner och låg viktbelastning uppnås snabba resultat i ökad styrka, kondition, muskeldefinition och fettförbränning.

Och allt detta sker på ett skonsamt sätt för lederna. Ett Bodypump skivstångsset består av:

1 st. skivstång (ca 2kg, 130 cm, ø 27 mm)
1 par snabblås
1 par viktskivor à 1 kg
1 par viktskivor à 2,5 kg
1 par viktskivor à 5 kg
Abwheel-Maghjul för Effektiv Coreträning

Body Pump och träning hemma ?

2. BODYBARS

Tanken bakom Body Bars är att du kan utföra aerobicövningar med fettförbränning och styrketräning med en skivstång, där hela vikten är själva stången, så du behöver inte lägga till vikter etc.

Med andra ord tränar du växelvis med 4 stycken olika stänger som har olika vikter och som dessutom tar minimalt med plats.

BodyBar är ett bra sätt att stärka, tona och träna din kropp. Dessa kan användas till friviksträning samt till intensiv cirkelträning för att öka musklernas uthållighet.

De är tillverkade i massivt stålhölje som klarar de allra högsta kvalitetskraven.

Använd dina BodyBar till alla klassiska övningar som t.ex. utfall, knäböj och även till zumba
4 kg (nypris: 398kr)
6 kg (nypris: 449kr)
8 kg (nypris: 498kr)
10 kg (nypris: 580kr)
12 kg ( nypris: 680kr)
16 kg ( nypris: 750 kr)
18 kg ( nypris: 795 kr)
Chins-Pullup-och Magräcke för dörrpost

3. Tungt Iron-Bodypump-Set GrandMaster PRO paket innehåller följande:

Tungt Iron-Bodypump-Set GrandMaster PRO paket innehåller följande:

Köp allt nedan för 2450 kr eller för styckpriserna nedan

4. SPINNER NXT SPINNINGCYKEL STAR TRAC

SPINNER NXT SPINNINGCYKEL STAR TRAC är en cykel av kommersiell kvalitet för gym och hemmabruk. Det är en av de mest populära spincyklarna på gym.

Men det som fungerar på ett gym kanske inte är det bästa för hemmet. I vår recension tittar vi på om denna uppenbart genomtänkta cykel har vad som behövs för att den ska bli rätt för användning i ditt hem såväl som på gymmet.

Denna uppenbart genomtänkta Spinningcykel har vad som behövs för att den ska bli rätt för användning i ditt hem såväl som på gymmet.

5. Indoor Walking2- Mindre Cross trainer

Indoor Walking2

Konstruktionen av crosstrainern säkerställer att flera muskelgrupper – ben, armar, rygg och mage – aktiveras grundligt.

Indoor walking maskin används mest för 4 saker:

Det är en behaglig känsla att träna på en crosstrainer och du uppnår en verkligt god cardiovaskulär träning och hälsosamma resultat.

6. Hemmagym begagnat Eleiko Proffskvalité

Eleiko Hemmagym begagnat Proffskvalité är ett utmärkt val för dig som är ute efter ett kommersiellt hemmagym med produkter som håller länge. Välkommen att investera i riktiga produkter hos oss!

Vi har satt ihop ett riktigt robust hemmagym paket med gymutrustning som möjliggör mångsidig träning hemma.

Med ett eget Hemmagym PRO i hög gymkvalitet kan du spara mycket tid på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen.

Med ett eget Hemmagym kommer att hjälpa dig att kontinuerligt träna hela året. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö.

Hemmagym begagnat Eleiko Proffskvalité i det här paketet ingår följande:

Nya småvikter finns att köpa till 59 kr/kg ZIVA PRO 2×1,25 kg 2×2.5 kg 2×5 kg 2×10 kg

YouTube filmer med hantelövningar 

  1. Armar Biceps
  2. Armar Triceps
  3. Axlar
  4. Ben
  5. Bröst 
  6. Rygg

ÄR DET MÖJLIGT ATT ÄNDRA EN UNGDOMSBILJETT?
Du kan boka om en ungdomsbiljett mot en avgift. Du kan ändra datum och tid för avgången, men inte destinationen.
Resor som bokas på vår webbplats kan ändras online. För andra bokningar kan du kontakta SAS Customer Service.

Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment

From Sweden’s largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner.

You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner’s selected partners

———————————————————————————————————–

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner. I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige. I am a fan of gym, business, and design. I’m also interested in fitness and web development. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years Many of these can be found on our map of GymPartner’s selected partners

Lämna ett svar