</GymDigital>

Köp Pusselmatta för Gym. Pusselmattor är ett smidigt sätt att på ett enkelt och prisvärt sätt skydda gymgolvet från det slitage som träningen innebär.

Att köpa pusselmatta för gym är oftast en mycket god investering då gymgolvet i sig inte bara skyddar underlaget, utan också skyddar utrustningen och dämpar ljudet.

Köp Pusselmatta för Gym

Hos GymPartner Sweden finner du flera olika sorters pusselgolv för gym.
En bra pusselmatta skyddar ditt gymgolv från stötar, ljud och slitage så att du kan träna fullt ut och fokusera på träningen istället för underlaget. GymPartners pusselmattor är i kraftigt gummi av god kvalité och håller för många års slitage oavsett om det handlar om tyngdlyftningsklubben, hemmagymmet eller crossfitboxen

Köp Pusselmatta för Gym och för Hemmagym:

Oavsett om du har ditt hemmagym i en lägenhet, garagegym, villa eller i annan konstellation så kan en god pusselmatta kraftigt sänka risken för slitage på golvet.

De flesta hus idag är kanske inte byggda för att man ska kunna släppa en hantel på golvet (tyvärr) och med en smidig pusselmatta kan man då enkelt plocka ihop några enstaka kvadrat och få det skydd som behövs.

Tack vare att pusselmattor i princip alltid görs i olika sorters gummi så har de också en starkt ljuddämpande kvalité som är väldigt uppskattat om du delar lägenhetskomplex eller hem med andra.

Ofta i ett hemmagym så räcker det gott med några enstaka pusselmattor precis under själva området där styrke eller motionsstationen ska vara.

Köp Pusselmatta för Gym och Företagsgym:

Idag är det väldigt få gym som inte har någon sorts skyddande gymgolv, pusselmattor eller gymmattor för att dels kraftigt sänka slitaget, men också för att få ner den höga ljudvolym som annars lätt uppstår.

Gummit dämpar alla ljud från tappade och slängda vikter och skapar en betydligt behagligare miljö. Pusselmattor används ibland på större ytor då de enkelt kan bytas ut en och en om någon skada skulle uppstå – men vanligast är att pusselmattorna används under högslitage-ytor så som hantelstationer etc. och på större gymytor använder använder man ofta gymmattor på rulle, se här – och under lyftstationerna så använder man rena lyftplattformar, se här.

Köp Pusselmatta för Gym Sportec 1x1m

Tjocklek 10mm, Investera i nya Gymgolv tillverkat av återanvända bildäck. Gummimatta på rulle som är 8 mm i tjocklek. 10 m lång och 125 cm bredd. 12,5 m2 x 350 kr/m2 + moms
Den stora skillnaden på pusselgolv och matta är att mattan är betydligt tunnare samt rullas ut.

Nya pusselmattor Sportec 1x1m

Pusselgolvet läggs ut som ett pussel. Gymmattan används mer som ett täckande och skyddande golv. De tjockare plattorna används som stötdämpande golv. Matta används under exempelvis maskiner och plattor under skivstänger/kettlebells etc. Om du släpper hantlar eller viktskivor i golvet så bör du ha någon variant av tjockare gymgolv, och om du inte gör det så räcker det med matta.

Digital Marknadsföring för gym!

För att synas och nå ut till potentiella kunder är det viktigt att tänka på hur webbplatsen uppfattas av Google. Det leder till ökad synlighet för sökmotorerna och ger mer trafik till webbplatsen som i sin tur kan leda till nya kunder.

Finansiering av Pusselmatta för Gym, Gymutrustning och Kompletta Gym

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

Professionell gymutrustning – För dig som driver gym

Lämna ett svar