</GymDigital>

Köp en Crosstrainer – en effektiv träning för hela kroppen med Cross trainer har under de senaste åren utvecklats till ett av de mest populära motionsredskapen bland motionärer och är den mest frekvent använda Motionsredskapet på professionella gym.

Men även hemma är en Crosstrainer perfekt med sin träning för hela kroppen. Har även ni funderat på att köpa en crosstrainer?

effektiv träning för hela kroppen

Köp en Crosstrainer – en effektiv träning för hela kroppen

Då får ni ett motionsredskap som perfekt efterliknar rörelsen för gång och löpning men samtidigt tränar ben, höft, armar, axlar och bröst. Med detta garanteras ett hälsosamt helkroppspass.

Konditionsträning med en Crosstrainer stimulerar hjärt- och kärlsystemet och förbränner c: a 600 kalorier i timmen – utmärkt för en snabb fettförbränning och ett kvickt och hälsosamt sätt att gå ner i vikt.

På en vanlig Crosstrainer hittar man svänghjulet bakom utövaren medan det på en ellipticaltrainer sitter framför – detta gör att steg-rörelsen blir lite längre och rakare. Oavsett om man tränar med en Crosstrainer eller en Elliptical-trainer är det samma resultatgivande och effektiva träning.

Läs om GymPartner Träningsutrustning Crosstrainer test om du vill veta mera om olika Crosstrainers.

Fysioterapeuter rekommenderar träning på Crosstrainer –Ger en effektiv träning för hela kroppen

Vid knä och ledbesvär rekommenderar sjukgymnaster en smidig och mjuk träningsrörelse och råder patienten att köpa en crosstrainers.

På Crosstrainers från GymPartner Träningsutrustning har man tänkt på den ergonomiska rörelsen i förhållande till pedalarmen och svänghjulsdiametern vilket är varför den hålls så jämn och platt som möjligt.

I GymPartners Butik med Träningsutrustning hittar ni olika prisklasser och variationer av Crosstrainers från från de världsledande varumärkena Technogym Crosstrainer, Life Fitness, Precor, Cybex, GrandMaster & Startrac. För att ni ska hitta den maskin som passar er bäst, ska ni ställa er följande frågor:

Är ni nybörjare eller van motionär?

Hur många gånger i veckan har ni tänkt träna? Har ni fått råd av en läkare eller sjukgymnast över hur mycket ni kan belasta er kropp?

Nyheter hos GymPartner 

Cross trainer träning

Med den speciella och dynamiska rörelse en crosstrainer ger, leder det till en naturlig rörelse som liknar den man får genom gång eller löpning. Du har valmöjligheten att använda de rörliga eller de fastsittande handtagen för att träna hela överkroppen.

Olika lägen på de rörliga handtagen gör det möjligt att träna olika muskelgrupper, särskilt intressant är att man kan inrikta sin träning på specifika problemområden. Använd handtagen något under dess övre gräns för att ut en maximal armrörelse och förbränna fler kalorier…

När du sätter i gång med din Crosstrainer träning på en Cross trainer bör du börja på en låg nivå så kroppen får vänja sig vid ansträngningen. Uppvärmningen bör hålla på i minst 5 minuter, därefter kan du höja i intensitet och motståndsnivån.

Om du vill träna under en bestämd hjärtfrekvens kan du höja tempot tills du nått den rätta hjärtfrekvensen och stanna kvar på den nivån. Nybörjare bör träna 20 till 30 minuter, två till tre dagar i veckan. Successivt kan man sedan öka träningsfrekvensen, omfattningen och till sist intensiteten.

Att träna på en Crosstrainer är ett varierande och roligt träningspass, och på våra högkvalitativa maskiner erbjuds flera olika träningsprogram som passar alla smaker. Man kan välja mellan berg- och dal-profiler och individuella pulsprogram. Genom sensorer på handtagen kan även hjärtfrekvensen mätas under hela träningen.

Köp en Crosstrainer – en effektiv träning för hela kroppen GymDigital

Köp Crosstrainer från 9900 sek:-

Är du nybörjare och vill bli ”fit”? Då skulle en Indoor Walking 2 som är den allra senaste formen gruppträning & erbjuder betydligt mer konditionsträning! vara både ett intressant och prisvärt alternativ för dig.

Indoor Walking 2 imponerar med sin kompakta elegans och de många detaljerna. Den har bekväma handtag, transporthjul och mycket mer. Vill du hålla dig vältränad men inte betala för mycket för din maskin? på datorn och ett 12 kg svänghjul.

Rekommendation av Crosstrainers för priser upp till SEK 17 500:-

För mer erfarna atleter som tränar kondition regelbundet rekommenderar vi Crosstrainer Startrac PRO. Med Startrac PRO behöver du inte läsa några svåra manualer utan är lätt att använda – en egenskap vi märkt inte bara tilltalar en äldre målgrupp. Testa Crosstrainer Startrac PRO– du kommer bli förvånad hur enkel och lätt den är!

Prisklass: Medel – Crosstrainers för priser upp till SEK 19 900 :

Har du en högre och mer ambitiös målsättning med din träning? Då bör du skaffa dig en mer avancerad Crosstrainer som gör det möjligt att lättare uppnå dina mål.

Vi rekommenderar Crosstrainer Precor EFX 576i som är ”sportbilen” i den framgångsrika EFX serien från Precor. Denna förstklassiga Crosstrainer kännetecknas av att ha en Watt styrd träning för 25–400 watt, display, 20 kg svänghjul och en virvelströms bromsmotorik av högsta kvalité.

Köp en Crosstrainer för priser upp till SEK 39 900 kr

Exklusiv och professionell utrustning för ett high-tech gym i ditt egna hem. Detta är de bästa Crosstrainers från GymPartners sortiment och alla maskiner har den mest moderna broms- och datorteknologi. Fungerar även perfekt för hotell, gym och sportanläggningar. Om du vill du ha mer information om våra produkter är vår fysioterapeut och produktrådgivare alltid redo att svara på era frågor via vår servicetelefon. 0763933057

Crosstrainers i GymPartners stora utställning

Är du osäker på vilken Crosstrainer som passar bäst för dig? Våra fitnesstränare är experter på allt som rör sig kring träning och hjälper dig gärna. När det gäller motion och fitness finns det mycket att tänka på så tveka inte att höra av dig. För GymPartner Träningsutrustning är det viktigt att du blir nöjd på lång sikt och hittar den utrustningen som passar bäst för dig.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner. I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige.

I am a fan of gym, business, and design. I’m also interested in fitness and web development. 

Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment

From Sweden’s largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner.

You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva. 

I, Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner’s selected partners

GymPartner finns nu på AMAZON

Hantelguide – Enormt Utbud Alla Priser!

Hantlar – Köp nya eller begagnade Hantlar i Gymkvalitet!

Sveriges bolag på Allabolag

Jesper Nissen SEO

SAS UNGDOM

BLOGG OM SEO FÖR SMÅFÖRETAG I GÖTEBORG – GRATIS UTAN ABONNEMANG

Bäst ”Crosstrainer” – Säljes i Göteborg 2022

Lämna ett svar