</GymDigital>

Hitta Begagnad gymutrustning Kalmar

Jimmy Olsson Svensk Veteranmästare i kroppsbyggning och Gym & Motionskonsult hos GymDigital i Kalmar med lång erfarenhet av gymträning och kostrådgivning.

Köp begagnad gymutrustning i Kalmar med förtroende av Jimmy Olsson på GymDigital Kalmar.

Presentation av mig Jimmy Olsson heter jag, jag har tränat på gym sedan 1983 och driver eget gym sedan 2012.
Jag tog min PT licens 2009 och varit aktiv hela tiden. Jag har jobbat både med tävlings atleter och gruppträningar.

Vi är ett licensierat gym då vi har många som tävlar för oss. Team Växer gym. Sedan 2018 innehar jag även en massör utbildning så jag hjälper många klienter med både skador och rehabilitering. Jimmy Olsson jobbar som Gym & Motionskonsult på GymDigital seden September 2019.

Personlig träning

Jag har även kostrådgivnings utbildning så jag lägger upp kost med antinflammatoriska produkter som inriktning. Gymmet är 350 kvm med en crossfit avd på 180 kvm. Jag har valt ut min maskinpark efter hjärtat.

Jag har betydande kunskaper om hur det ska kännas i muskler och leder vid gymträning.

Vill du driva ett professionellt gym och behöver råd så är det bara att ringa för ett möte på mitt gym Växer Gym eller på kontoret hos GymDigital Kalmar.

Behöver du hjälp med din styrketräning ?

Tveka inte att vända dig med förtroende till  Jimmy Olsson som Personlig tränare 

Kolla in mina Kompletta begagnade gym. 

Vad får jag inte glömma när jag ska starta gym?

Hitta begagnad gymutrustning i Kalmar hos Jimmy Olsson. När du köper ny utrustning till ett helt gym kostar det en hel del pengar och bara invigningen av ett nytt gym kräver mycket förberedelser och resurser.

Utmaningen i att starta gym är oftast att få ekonomin att gå ihop de första åren. Vi på GymDigital hjälper gärna med alternativa lösningar med begagnad gymutrustning i Kalmar som ser nya ut för dina kunder och till att tackla eventuella utmaningar under ditt första år.

Hur kan GymDigital Kalmar hjälpa mig?

Vi på GymDigital Kalmar har både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till verklighet. Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm.

Tveka inte att vända dig med förtroende till https://www.gympartner.nu/kontakta-oss/ redan idag för att komma vidare…

Öppna eget Gym?

Crosstrainer Technogym Vario 700i

Komplett mindre Gym från Cybex

TRANSPORT OCH INSTALLATION

HUR VILL DU DESIGNA DIN ANLÄGGNING?

BEHÖVER DU HJÄLP MED DIN DIGITALA MARKNADSFÖRING? 

Besök GymDigital och GymReklam

Behöver du finansiering av Technogym: Hemmagym och kommersiell gymutrustning ? 

Besök GymPartner Finance

ÅNÄSLINIKENS DOMÄNER TILL SALU

Nyhetsbloggen

Hantlar 3kg

Starta Gym

Köp Begagnad gymutrustning, Löpband, Crosstrainer, Spinningcykel av Svenska mästaren Jimmy GymDigitalKöp Begagnad gymutrustning, Löpband, Crosstrainer, Spinningcykel av Svenska mästaren Jimmy GymDigital