</GymDigital>

GymPartner säljer endast begagnade Indoor Walker Keiser 5. En Indoor Walker Keiser 5 är en användarvänlig och effektiv kretsloppsmaskin som utmanar både nybörjare och vana användare med ett stort urval program.

Indoor Walker Keiser 5

Maskinen är en hybrid mellan ett löpband, en stepmaskin och en motionscykel och är väldigt populär på fitnesscenter över hela världen.

Och det av en god anledning, för när armarna och överkroppen utöver benen också är i bra rörelse under träningen, förbränns kalorierna effektivt.

Ett brett urval av moderna crosstrainers

Vi erbjuder vi ett brett urval moderna, professionella crosstrainers – både nya, fabriksrenoverade (CPO) och begagnade maskiner med många träningsprogram, som ger dig ett otal möjligheter att kunna variera din träning med egna eller förprogrammerade träningsprogram, precis som du kan öka och sänka intensiteten. Du kan naturligtvis också mäta din tid, antal steg, distans och inte minst din kaloriförbrukning. Vi ger gärna rådgivning, så att du kan hitta den crosstrainer som matchar ditt behov helt.

Läs mer om våra begagnade Crosstrainers

Läs om våra  Nya Crosstrainer

Finansiering av Indoor Walker Keiser 5

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

GymPartners Crosstrainer

Populärast just nu: 

Body Pump och träning hemma ?

Indoor Walking

Keiser 

Ziva Skivstång

Crosstrainer GrandMaster 600

Utsida lårmaskin CL Fitness

Digital marknadsföring för Gym

Digital marknadsföring med dina företagsuppgifter och din verksamhet korrekt presenterade på många relevanta sajter ( dvs. samma uppgifter på alla sajter)

Efter att SEO-kollen har genomförts kan en omfattande registrering av ditt bolags företagsuppgifter och verksamhetsbeskrivning uppdateras på relevanta sajter. Nästa steg är att ny ”vass” Hemsida skapas som redan är till vissa delar bildoptimerad och informationsrik. Med en Webbdesign som du väljer av våra mallar och som  syftar till att sälja bolagets produkter eller tjänster genom funktion, estetik och SEO-sökmotoroptimering.

Att behärska och förstå detta är faktiskt viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt. Därför finns vi här.

Webbredaktörsutbildningar

GymDigital Sweden licensierar och utbildar Webbredaktörer och förmedlare av Webbyrån’s unika marknadsföringskoncept med inriktning på att hjälpa företagare synas online. Antingen genom kurser i webbredaktion eller genom att du köper ett komplett gym av GymPartner Sweden, GymAuktioner, GymBroker, Oddsurance, GymSupporten, Gymreklam, Akliniken, GymMarknaden Göteborg, Eurosport Fitness,  där även denna kurs eller tjänst kan ingå.

Hör av dig så berättar vi mer!

Hantlar – Köp hantlar här

Booty-Builder Platinum

Lämna ett svar