</GymDigital>

Gymutrustning hos Gymauktioner Sverige som är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner.

Gymutrustning hos Gymauktioner Sverige som är en auktionsfirma som auktionerar, förmedlar och säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar, Spinningcyklar och 100-tals begagnade gymmaskiner. Gymutrustning hos GymAuktioner Sverige Vi på GymAuktioner Sport & Träningsutrustning AB, säljer främst Gymutrustning eller Kompletta Gym & Löpband, Crosstrainer, Motionscyklar, Spinningcykel från världsledande varumärken. Gymutrustning eller Kompletta Gym på GymAuktioner.se Vårt mål är att bli Sveriges bästa Auktionsfirma och leverantör av Gymutrustning och av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag. Nyheter hos GymAuktioner Begagnade gymmaskiner & träningsutrustning i toppskick, finns alltid från de världsledande varumärkena Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex. GrandMaster Fitness produkter är av riktigt hög kvalité för kommersiella gymanläggningar, eller kräsna "hemmagymmare"

Gymutrustning hos GymAuktioner Sverige

Vi på GymAuktioner Sport & Träningsutrustning AB, säljer främst Gymutrustning eller Kompletta Gym & Löpband, Crosstrainer, Motionscyklar, Spinningcykel från världsledande varumärken.

Gymutrustning eller Kompletta Gym på GymAuktioner.se
Vårt mål är att bli Sveriges bästa Auktionsfirma och leverantör av Gymutrustning och av Träningsmaskiner, Träningsredskap, Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Nyheter hos GymAuktioner

Begagnade gymmaskiner & träningsutrustning i toppskick, finns alltid från de världsledande varumärkena Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex.

GrandMaster Fitness produkter är av riktigt hög kvalité för kommersiella gymanläggningar, eller kräsna ”hemmagymmare”

Armmaskiner

Armmaskiner-redskap i världsklass med fokus på Biceps och Triceps-muskulaturen & Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Gymleco.

Axelmaskiner

Nya och begagnade Axelmaskiner från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac & GrandMaster

Benmaskiner

Hos oss hittar du allt från benpressar till maskiner för knäböj och vadträning. Benmaskinerna håller för höga belastningar och flera olika kombinationsmodeller av maskiner finns för träning av både framsida och baksida lår. Köp Benmaskiner hos GymAuktioner. Vi har flera världskända varumärken såsom Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac och Svenska Nordic Gym och Gymleco. Gymmaskiner för effektiv träning av dina benmuskler.

Bodypump

Bodypump är en gruppträningsform som utvecklats av träningsföretaget Les Mills. Bodypump är en styrkeinriktad träningsform där fria vikter och stång används för träning till förkoreograferad musik. Passtiden är 60 minuter. Deltagarna kan själva reglera tyngden genom att avlägsna eller lägga till vikter.

Bröstmaskiner

Bröstmaskiner Nya & Begagnade i hög gymkvalitet. Dessa redskap och gymmaskiner aktiverar och utvecklar dina bröstmuskler utan större skaderisker. Dina bröstmuskler sitter på framsidan av din bröstkorg. Att träna bröst handlar mycket om att trycka tunga vikter framför sig med armarna eller att dra ihop armarna som när man klappar händer. Här ska vi beskriva anatomin av de två bröstmusklerna Pectoralis Major och Pectoralis Minor.

Crosstrainer

Crosstrainer i hög gymkvalitet. Crosstrainer har i vår moderna tid blivit väldigt populärt inom sammanhang som rör motionsträning.

Funktionell träning

Funktionell styrketräning innebär att man, förutom styrka, utvecklar rörlighet, balans och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt, till skillnad från klassiska bodybuildningsövningar som t.ex. bicepcurls, där man är ute efter att isolera en eller två muskelgrupper vid varje övning.

Gymgolv

Oavsett om det är ett hemmagym eller ett kommersiellt gym så stirrar sig många blinda på utrustningen och kommer först senare på att det kanske skulle vara bra med någon sorts skydd för golvet för att minska slitage, ljud och stötar. Gymgolv kommer i flera olika varianter och för den oinvigde kan det lätt kännas lite övermäktigt att försöka lotsa sig fram längs alla modeller.

Handtag till Gymmaskiner 

Oavsett om du letar efter draghandtag, latsdrag, fotmanschetter, tricepsrep, eller något annat grepp för träning så finns det hos oss på Gymauktioner Sweden. Vi har samlat de bästa träningstillbehören för att få ut den bästa potentialen av din styrketräningsutrustning. För bästa muskeleffekt, välj ett bra träningshandtag.

Hantelställ 

Hantelställ är till för att du lätt ska kunna förvara dina hantlar men även ha en bra översikt på alla dina hantlar. Att använda ett hantelställ gör att du kan organisera hantlarna utan att ha dem på golvet och risken för att snubbla över dem eller att hantlarna rullar iväg på golvet. Med Gymauktioners hantelställ kan du välja bland många olika modeller och märken, vi har hantelställ anpassat för olika mängder hantlar och storlekar.

Hantlar

Hantlar är ett av de gymredskapen som i princip kan användas till att träna alla muskler i hela kroppen, om man bara har tillräckligt med fantasi eller kunskap om övningar. Hanteln kan användas i isolerade övningar så som bicepscurl, men även som extra tyngd i övningar så som utfall. Med ett smidigt grepp och en mängd olika tyngder är det enkelt att progressivt göra träningen allt tyngre.

Hemmagym PRO

Kompletta paket för hemmagym. Finns i olika paketformer beroende på vad du har för behov och behöver för att du ska kunna göra dina träningspass hemma istället för på gymmet.

Kettlebell 

Vad är en kettlebell? En kettlebell eller ”girya” som det heter på ryska, Är ett traditionellt ryskt träningsredskap som ser ut som en kanonkula med ett handtag eller en boskapsklocka.

Kompletta Gym & Gymutrustning hos GymAuktioner Sverige

GymAuktioner Sverige hjälper dig att ta fram rätt gymutrustning, träningsutrustning, gymmaskiner, träningsredskap till en förmånlig månadskostnad istället för att betala maskinen/maskinerna på en gång som kan vara en ganska stor kostnad.

Löpband

Löpbandet är ett av de mest populära redskapen på gymmet, och om du tränar på ett gym som har löpband så är det oftast kö under gymmets mer populära timmar. Även i hemmagym har löpband kommit att bli alltmer populärt i takt med att de billigare löpbandet har börjat nå lite högre kvalité.

Magmaskiner 

Magmaskiner aktiverar magmusklerna som är grunden till en stark bål som också är grunden i varje vältränad kropp oavsett om du bara tränar på gym eller om du sysslar med en prestationsidrott.

Motionscykel

Med en cykel har du alltid möjlighet att träna när du har tid över och med cykeln kan du se till att du får både snabb och effektiv träning, utan att för den skull behöva tänka på varken väder eller vind.

Roddmaskiner & Stakmaskiner 

Vi hjälper dig med att hitta en billig Roddmaskiner-Stakmaskiner i garanterad gymkvalitet och som passar ditt behov. Inklusive PM5 Performance-monitor.

Ryggmaskiner

Köp GymAuktioner Sveriges nya och begagnade ryggmaskiner för att träna hela ryggen. Våra varumärken i begagnade produkter är Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac & Cybex. Vi har allt från chinsräcken, avancerade roddmaskiner och maskiner för latsdrag. En stark rygg påverkar din hållning, styrkan i hela din kropp samt det visuella intrycket av dig. Vi har maskiner för ryggträning både för hemmabruk och riktiga gym.

Skivstångsställningar 

Komplexa övningar som bänkpress, sned bänkpress och axelpress är lättare att utföra med en skivstångsställning då skivstången kan läggs åt sidan under paus. Även med övningar som knäböj är en skivstångsställning mycket praktisk.

Skivstänger och vikter 

Nya eller Begagnade Skivstänger-Ställ från främst Eleiko, GrandMaster PRO & Ziva PRO. Skivstänger är antagligen ett av de mest populära redskapen på gymmet. Skivstången har en given plats i varje seriöst styrkeschema, och alla de klassiska basövningarna så som marklyft, knäböj, bänkpress och militärpress utförs med skivstång.

Spinningcykel

Med en cykel har du alltid möjlighet att träna när du har tid över och med cykeln kan du se till att du får både snabb och effektiv träning, utan att för den skull behöva tänka på varken väder eller vind. Se vårt urval av cyklar nedan och tillfoga ev. produkterna för jämförelse – för att enkelt kunna jämföra funktionaliteten hos de olika modellerna. Vi ger också gärna råd kring vilken typ av cykel som är den helt riktiga investeringen för dina behov.

Ställbara & Plana Bänkar 

En plan bänk är träningsbänk som är helt plan och är den enklaste varianten av de olika bänkarna som finns. Fördelen med den plana bänken är att den är väldigt stabil på grund av sitt statiska utförande. Den plana bänken kan du med fördel använda till enkla gymövningar som t.ex hantelrodd. Bänken används oftast till exempelvis bänkpress i kombination med en skivstångsställning.

Träningsbänk i hög gymkvalitet

Bänkar för ryggträning kommer i ett flertal olika utföranden. Det som de har gemensamt är att de har någon typ av kudde där du placerar din höft och en del som låser fast dina fötter likt magträningsbänkarna. Magträningsbänkar är utvecklade med en negativ lutning på bänken för att man skall kunna göra sina situps och crunches mer utmanande.

Träningsredskap Funktionell träning

Funktionell styrketräning innebär att man, förutom styrka, utvecklar rörlighet, balans och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt, till skillnad från klassiska bodybuildningsövningar som t.ex. bicepcurls, där man är ute efter att isolera en eller två muskelgrupper vid varje övning. Funktionell träning har de senaste åren blivit en mycket populär träningsform, såväl bland motionärer som bland elitidrottare.

Övrigt

På Övrigt har vi samlat övriga produkter, så som..Ribbstolar, Skåp & Bänkar, udda motionsprodukter Finansiering av Övrigt såsom Ribbstolar, Skåp & Bänkar, udda motionsprodukter.

Gymutrustning hos GymAuktioner Sverige som auktionerar, förmedlar, säljer kompletta begagnade Gym, nya & begagnade Löpband, Crosstrainers mm

Digital Marknadsföring för gym!

För att synas och nå ut till potentiella kunder är det viktigt att tänka på hur webbplatsen uppfattas av Google. Det leder till ökad synlighet för sökmotorerna och ger mer trafik till webbplatsen som i sin tur kan leda till nya kunder.

Låt oss hjälpa dig synas på Webben!

Finansiering av Gymutrustning hos GymAuktioner Sverige. GymPartner och GymAuktioner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr. GymPartner Finance

Finansiering av Gymutrustning hos GymAuktioner Sverige

GymPartner och GymAuktioner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

GymPartner Finance

Lämna ett svar