</GymDigital>

Gym i konkurs i Varberg. Old School gymmet Westcoast Gym Varberg AB försattes i konkurs 2021-10-07. Det grundades 2010 och var verksamt inom branschen Drift av gymanläggningar .

Gym i konkurs i Varberg – Gymmet som försvann

Företaget var hemmavarande i Varberg och hade enligt Bolagsverket 0 anställda. Westcoast Gym Varberg AB har företagsformen Aktiebolag och är inte registrerat för F-skatt. Hallands Affärer Westcoast Gym på Birger Svenssons väg har begärts i konkurs. Det bekräftar ägaren för Hallands Nyheter.

Gymföretaget GymPartner Träningsutrustning löste ut all träningsutrustning och motionsredskap som var leasad. Enligt konkursförvaltaren stals stora delar av gymutrustningen någon vecka före konkursutbrottet och tidigare ägare är polisanmälda för detta brott och kommer att krävas på återvinning av konkursboet.

Nyheter hos GymPartner 

Gymkonkurser eller Rekonstruktioner ?

– Om ett gymföretag har en bärande affärsidé och betalande kunder, men tillfälligt drabbas av coronakrisen, rekommenderar vi att försöka med rekonstruktion innan man försätter bolaget i konkurs, säger han.

Skillnaden mellan konkurs och rekonstruktion är att företag som försätts i konkurs försvinner för gott. Om en rekonstruktion lyckas kommer företaget att leva vidare.

– Men det finns också en chans att återuppliva företaget efter en konkurs. Det är om ägaren eller någon annan intressent köper ut inkråmet av konkursförvaltaren och börjar om.

Men självklart är det alltid bättre att undvika konkurs, enligt GymPartner.

Detta är konkurs

När ett företag inte kan betala sina räkningar – skatter och sociala avgifter samt leverantörsfakturor och löner – kan det begäras i konkurs. Det är antingen företagaren själv, en anställd, banken eller någon leverantör som inte fått betalt som gör det hos tingsrätten.

Om tingsrätten fattar beslut om konkurs utses en konkursförvaltare som reder ut vilka tillgångar och skulder som finns. Sedan finns en prioriteringsordning för vem som ska få betalt först. Alla tillgångar används för att betala skulder, så långt pengarna räcker.

Populärast hos Gym i konkurs i Varberg just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Digital Marknadsföring för gym!

För att synas och nå ut till potentiella kunder är det viktigt att tänka på hur webbplatsen uppfattas av Google. Det leder till ökad synlighet för sökmotorerna och ger mer trafik till webbplatsen som i sin tur kan leda till nya kunder.Låt oss hjälpa dig synas på Webben!

Köpa Motionsredskap på Hisingen?

Lämna ett svar