</GymDigital>

Öppna eget Gym?

Att du hamnat här betyder att du sannolikt har mer eller mindre konkreta planer på att öppna eget gym. Vi hjälper dig gärna med att ta fram en skräddarsydd produktmix av träningsmaskiner samt övrig träningsutrustning, anpassad efter ditt tilltänkta klientel.

Vi erbjuder även lösningar inom allt från belysning till passersystem för ditt gym. Vi rådgör gärna, men vi kan inte garantera lönsamheten i din affärsplan.

Vi rekommenderar att börja med att utvärdera det potentiella kundunderlaget geografiskt samt utifrån områdets (eller organisationens) demografi. GymDigitals kompletta gym just nu

Några generella riktlinjer när du ska öppna gym:

  • Ju smalare nisch gymmet har, desto större kundunderlag (storstad) krävs.
  • Kunden är beredd att färdas längre om nischen är unik inom regionen.
  • Överskatta inte gymmets räckvidd. 10 minuter transport till lokalen är max, om inte inriktningen är unik. Tänk på parkeringsmöjligheter om dessa 10 minuter ska ske med bil.
  • Välj det träningssegment du brinner för!
  • Val av träningsmaskiner och gymutrustning

Val av träningsutrustning när du ska öppna gym

Detta är helt beroende på gymmets inriktning. Vi har byggt allt ifrån rehabcenter till yogastudios. Det viktiga är rätt sammansättning av gymutrustning för den tilltänkta kunden! Här kan vi verkligen bidra med vår kompetens, då vi har lång erfarenhet av att anpassa utbud efter olika klientel som Öppnat eget Gym.

  1. Kvalitén på gymmaskiner och träningsutrustning visar sig framförallt efter tid.
  2. Är kundbasen stor och ett löpband är tänkt att rulla åtta timmar om dagen krävs en helt annan kommersiell kvalité än det pris-segment som ett mindre källargym hade klarat sig med.
  3. GymDigitals Gymkonsulter har många års erfarenhet av att bygga gym, och vi sätter stolthet i att vara helt transparenta när det kommer till rekommendationer kring utrustning.
  4. Vi Gymkonsulter erbjuder olika prissegment, men samarbetar alltid med de leverantörer som erbjuder bäst kvalité inom respektive segment.

GymDigitals kompletta gym just nu

Gymutrustning Produktkategorier

Airbike

Motionsredskap för viktminskning

Byter namn till GymPartner Träningsutrustning

Köp en Crosstrainer – en effektiv träning för hela kroppen

Hantlar och kompletta hantelset

 

opengym