</GymDigital>
FÖRDELAR MED BEGAGNAD UTRUSTNING & MOTIONSREDSKAP från världsledande varumärken som Life Fitness, Precor, Technogym och GrandMaster Fitness.
Det finns många fördelar med att investera i begagnad träningsutrustning som är mycket bättre för miljön.
Här får du veta mer..

FÖRDELAR MED BEGAGNAD UTRUSTNING – Finansiering

Mycket bättre för miljön!

 • Hållbarhet och ekonomi, på riktigt.
 • När våra kunder investerar och uppdaterar sin gymutrustning byter vi in deras gamla gymprodukter istället för att slänga och skrota gammal utrustning.
 • Gymutrustningen hämtas och levereras till vår verkstad och huvudlager i Mölndal.

Nyheter hos GymPartner 

All träningsutrustning får en genomgång och service av vår dedikerade servicetekniker som säkerställer kvalitet och ger ett korrekt underlag för prissättning till vår lista på begagnad gymutrustning.

 1. Istället för att tillverka, köpa och kassera gymsakerna, utnyttjar vi i en cirkulär ekonomi allt som man tillverkat så länge det går.
 2. Dvs. Vi fabriksrenoverar alla begagnade Träningsredskap så att du knappt ser skillnad på nya och begagnade.

Begagnad Träningsutrustning

Med vår billiga träningsutrustning kan du träna styrka, balans och stretcha din kropp efter träning – både ute och hemma. Hantlar, hantlar, hemmagym eller styrkeband?

 • Ingenting kan stoppa din träning – upptäck vårt utbud av träningsutrustning idag!

Träningsutrustning för styrketräning, massage och löpning

Vi tränar alla på olika sätt. Vissa tycker om att styrketräna medan andra betonar konditionsträning. För dem som styrketränar är fria vikter som hantlar, kettlebells och skivstänger ofta säkra.

 • Eller så föredrar du att arbeta med din egen kroppsvikt.
 • Om du arbetar med din egen kroppsvikt eller hantlar kan en balansbräda eller en pilatesboll göra träningen ännu mer utmanande och balansinriktad.
 • Om du är en sådan som uppskattar konditionsträning och vill pusha dig själv lite med intervallträning är ett stoppur ett klassiskt hjälpmedel.
 • Om du gillar att gå kan en stegräknare vara en utmärkt träningskompis.
 • Oavsett vad du gillar att göra mest är en sak säker: hos GymPartner hittar du träningsredskap som förbereder din kropp för de kommande utmaningarna!

Träningsutrustning för hela kroppen

Oavsett om det är en ny träningsmaskin eller en inbiten gymentusiast, på GymPartner hittar du billiga träningsredskap oavsett dina ambitioner.

Även om du har ett träningskort kan det ändå vara en bra idé att ha lite träningsredskap hemma för de dagar då du inte vill eller kan gå till gymmet.

För dem som gillar att arbeta med fria vikter, kanske du vill kolla in hantlar, kettlebells och skivstänger med tillhörande viktpaket och fasta skivstångsset.

Med en träningsbänk kan du även använda skivstången för bänkpress. Om du däremot föredrar att jobba med maskiner, så föredrar du det klassiska hemmagymet.

Om du vill jobba mer med din egen kroppsvikt rekommenderar vi att investera i en pull-up bar eller ett komplett dörrgym (flera olika greppalternativ).

En fantastisk magövning där du använder din egen kroppsvikt är magtränaren, ett hjul med två handtag.

Balansträning

Om du vill infoga ett balanselement i din träning kan en balansplatta eller pilatesboll vara ett effektivt val. Med balansplattan kan du till exempel träna enbens knäböj och med pilatesbollen är plankan och armhävningen (benen ovanpå bollen) två lysande alternativ. Naturligtvis kan du göra ett oändligt antal övningar på dem, den enda gränsen är din fantasi (och din egen kropp).

Det finns även pilatesband som används för stretching, rehabiliteringsträning och lätt styrketräning.

Löpning i skogen, på marken och på asfalt

Att springa ute i skog och mark är bra för både själen och kroppen. Vill du pressa dig ännu mer rekommenderar vi intervallträning. Om du ska springa intervaller kan ett stoppur vara ovärderligt.

Underskatta heller aldrig vilken effekt promenader kan ha på träning och allmänt välbefinnande. Man ska inte heller glömma att detta är ett väldigt trevligt sätt att umgås på.

Om du vill spåra antalet steg du tar kan du ha nytta av att köpa en stegräknare – även känd som en stegräknare – som håller reda på hur många steg du tar. Vill du ha lite extra rörelse när du går så är ett par promenadkäppar perfekt att använda, eftersom du aktiverar överkroppen ännu mer.

Träningstillbehör som gör träningen enklare

Hantlar och träningsbänkar i all ära, men det finns även gott om tillbehör som underlättar träningen. Vill du till exempel yoga eller göra övningar utifrån din egen kroppsvikt kan en yogamatta eller träningsmatta hjälpa, speciellt om du är inomhus på ett hårt golv. Om du är på en gräsmatta kan samma matta se till att du undviker gräsfläckar och kliande hud.

En vattenflaska för att behålla vätskan eller en shaker för att blanda proteinblandningen är inte heller dåligt.

Som tidigare nämnt kan ett stoppur göra intervallträning mycket enklare.

Nya eller begagnade Hantlar och skivstänger

Hantlar och skivstänger som utmanar din fysiska kondition! Stapelbara hantlar som tar minimalt med utrymme, eller hantelsetet för ett komplett hemmagym? Hos GymPartner kan du hitta billiga skivstänger, skivstänger och kettlebells för dina hemmaträningar.

Bra hantlar och hantelpaket hos våra bästa gympartners

hantlar 4kg

casall hantlar – Hitta Begagnad gymutrustning Kalmar

hantlar paket

hantlar för hemmabruk

hantlar 5 kg

begagnade hantlar

Träningsbänkar

Träningsbänkar är ett mångsidigt verktyg som hjälper till att träna hela kroppen – inklusive fria vikter – och en given funktion under styrketräning. Utrusta gymmet med många träningsmöjligheter – köp en billig träningsbänk från GymPartner!

Träningsmaskiner

Träningsmaskiner – vårt erbjudande innehåller allt du behöver för hemmaträning! Från löpband och motionscyklar till roddmaskiner och hemmagym. Så kolla in våra billiga träningsmaskiner för att täcka ditt hemträningsbehov!

Crosstrainer i hög kvalitet

Crosstrainern är en blandning av löpband, cykel och stegmaskin. Inte van vid att springa? Knäproblem? Viktminskning? Crosstrainers är en av de bästa när det kommer till skonsam konditionsträning.

Kolla in våra billiga crosstrainers för att komma igång med träningen!

Löpband

Vår kund GymPartner Träningsutrustning är ett Recycling företag & Mycket bättre för miljön

Att köpa begagnat är smart och ett sätt att spara mycket pengar. Att köpa ny gymutrustning från premiumleverantörer som Life Fitness, Precor, Technogym, GrandMaster Fitness, Hammer Strength, är en större investering.

Genom att välja att köpa begagnad utrustning är det möjligt att köpa hög kvalitet och samtidigt få pengarna att räcka längre.

Upptäck vår stora butik med träningsutrustning och enorma sortiment av träningsredskap redan idag!

1. Köp färdiga paket med Hantlar och Skivstång

 • Det är varierande och effektivt att träna med hantlar, skrivstänger, bodypump set, kettlebells, och mycket mera!
 • Vi har också annan träningsutrustning i denna kategori såsom Träningsbänkar, Skivstångsställningar etc.
 • Nya och begagnade Träningsbänkar.
 • Skivstångsställningar till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.

GymPartner är ett Recycling företag som är mycket bättre för miljön:

Handtag till gymmaskiner:

Smalt vinklat roddhandtag Pris: 395kr

Hantelställ:

Hantelställ för 1-10kg GrandMaster Pris: 2950kr

Kettlebell:

Competition Kettlebell 16kg GrandMaster

Pris: 875kr

Vår kund GymPartner Träningsutrustning är ett Recycling företag & Mycket bättre för miljön Att köpa begagnat är smart och ett sätt att spara mycket pengar. Att köpa ny gymutrustning från premiumleverantörer som Life Fitness, Precor, Technogym, GrandMaster Fitness, Hammer Strength, är en större investering. Genom att välja att köpa begagnad utrustning är det möjligt att köpa hög kvalitet och samtidigt få pengarna att räcka längre. Upptäck vår stora butik med träningsutrustning och enorma sortiment av träningsredskap redan idag! 1. Köp färdiga paket med Hantlar och Skivstång Det är varierande och effektivt att träna med hantlar, skrivstänger, bodypump set, kettlebells, och mycket mera! Vi har också annan träningsutrustning i denna kategori såsom Träningsbänkar, Skivstångsställningar etc. Nya och begagnade Träningsbänkar. Skivstångsställningar till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner. GymPartner är ett Recycling företag som är mycket bättre för miljön: Handtag till gymmaskiner: Smalt vinklat roddhandtag Pris: 395kr Hantelställ: Hantelställ för 1-10kg GrandMaster Pris: 2950kr

Hantlar:

Hantlar 5 kg Pris: 250kr

Ställbara & Plana bänkar:

Ställbar bänk GrandMaster PRO Pris: 9900kr

Träningsbänk:

Bänkpress-bänk Marbo Fitness beg. Pris: 1950kr exm.

Träningsredskap Funktionell träning:

TRX band suspension trainer 950kr exm.

Bodypump:

Bodypump set-Stepup Bräda gymmatta Pris: 1995kr

Skivstång och vikter:

Skivstång Svart GrandMaster Powerbar Pris: 3900kr exm.

Skivstångsställning:

Powerrack-GrandMaster Premium PRO Pris: 9900kr exm.
Sökord: som alla finns i lager, gym, gymutrustning, träning, skivstång, bänkpress, träningsbänk, hantlar, justerbara hantlar, vikter, fasta stänger, gymmattor, gymgolv, viktställ, skivstångställning, rack, knäböj, dips, pullups. chins, styrketräning, dips,

Läs om Maximus Gym & Unika Träningsmetoder

High Intensity Training är en styrketräningsmetod

Begagnad Gymutrustning

Gymutrustning Begagnad

Andra populära artiklar hos GymPartner är följande:

SAS Ungdom

Secondhand Mölndal

Markiz Tainton

MM Sports Malmö

Crosstrainer

Digital Marknadsföring för gym!

För att synas och nå ut till potentiella kunder är det viktigt att tänka på hur webbplatsen uppfattas av Google. Det leder till ökad synlighet för sökmotorerna och ger mer trafik till webbplatsen som i sin tur kan leda till nya kunder.

Låt oss hjälpa dig synas på Webben!

Tjänster

Träningstillbehör som gör träningen enklare Hantlar och träningsbänkar i all ära, men det finns även gott om tillbehör som underlättar träningen. Vill du till exempel yoga eller göra övningar utifrån din egen kroppsvikt kan en yogamatta eller träningsmatta hjälpa, speciellt om du är inomhus på ett hårt golv. Om du är på en gräsmatta kan samma matta se till att du undviker gräsfläckar och kliande hud. En vattenflaska för att behålla vätskan eller en shaker för att blanda proteinblandningen är inte heller dåligt. Som tidigare nämnt kan ett stoppur göra intervallträning mycket enklare. Nya eller begagnade Hantlar och skivstänger Hantlar och skivstänger som utmanar din fysiska kondition! Stapelbara hantlar som tar minimalt med utrymme, eller hantelsetet för ett komplett hemmagym? Hos GymPartner kan du hitta billiga skivstänger, skivstänger och kettlebells för dina hemmaträningar.

Lämna ett svar