</GymDigital>

Digital Marknadsföring-Oberoende Gym är för den som ansvarar och den som arbetar med företagets marknadsföring.Det gäller att ständigt hänga med, att vara på tå, att vara först, att nå ut bäst, snyggast och smartast till sin målgrupp.

Digital Marknadsföring-Oberoende Gym

Detta är vardagsprat i en marknadsförares värld. Men i dagens digitala samhälle är aldrig en marknadsförare ensamt ansvarig för dessa frågor.
Alla i ett företag är marknadsförare och på ett eller annat sätt ansvariga för den kommunikation som kommer ur ett bolags olika kanaler.

Digital Marknadsföring skapad av GymDigital

För att nå ut till alla kanaler så erbjuder vi vår tjänst Powerlisting, som gör dig synlig på de 28 största kanalerna.

Läs mer om Powerlisting

I denna kurs kanaliserar vi begreppet Digital Marknadsföring-Oberoende Gym. För dig som är marknadsföringsansvarig på ert gym eller för dig som har ett intresse av hur er verksamhets uppfattas ur er kunds perspektiv värvas i denna kurs praktik och teori i högt tempo, där ett av huvudmålen blir att registrera och skapa kanaler.

Vi skissar bland annat på strategier, definierar mål och bygger en genomförandeplan. Allt är hands on och skapat ur lönsamhetsperspektiv.

Vår största kund GymPartner är Powerlistad på 28 st Sajter med sin optimerade Hemsida.

Läs mer

Finansiering av Oberoende Gym Digital Marknadsföring

Digital Marknadsföring skapad av GymDigital kan finansieras av GymPartner vid köp av Gymutrustning.

När du ingår ett leasingavtal är det leasingföretaget som äger utrustningen. De köper utrustningen du behöver av utrustningsleverantören och betalar för dess rättigheter till ett avtalat terminspris (vanligtvis månatligt) inom en avtalad tidsperiod. Vanligtvis rör det sig om fem år men det kan variera från tre till sju år.

Det finns två typer av leasing – Finansiell leasing som betyder att du ska betala av hela investeringen inom loppet av avtalsperioden. Detta är det vanligaste alternativet för leasing av utrustning och tillgångar till företag. Operationell leasing är ett avtal där man betalar av investeringen till en viss summa (restvärde). Leasingföretaget tar då på sig en stor del av den finansiella risken. Detta är vanligt vid leasing av exempelvis bilar.

Läs mer

Spinningcykel Supreme BodyBike Orange/Black2-15 st levererade till Kungshamns gymnastikförening

Uppgradering av Cardiomaskiner-P80 konsoler med Preva