</GymDigital>

Cable Cross i denna DAP-Dual Action Pulley GrandMaster PRO som har en mycket kraftig konstruktion fungerar utmärkt på gym och större träningsanläggningar. linhjul av aluminium garanterar lång livslängd.

Här kan du läsa om våra Cable Cross eller kryssdrag i kabelmaskin som en del kallar den.

Cable Cross i DAP-Dual Action Pulley GrandMaster PRO

Cable cross, även kallad kryssdrag, är en styrketräningsmaskin som återfinns i alla välutrustade kommersiella/företags-gym. Med en cable-cross kan du träna i princip hela kroppen och tillbehören och redskapen är många.

Hos oss hittar du ett stort urval av både begagnade och nya kryssdrag där vissa är gjorda för att ta lite plats medan andra lämpar sig för stora ytor.

Viktpaket: 2×100 kg och varje viktmagasin består av 5 kg’s viktplattor och totalt 20 plattor på varje sida.

Enkel höjdjustering med en hand.

Detta är ett prisvärt kompakt kryssdrag i hög kvalite. Ett gediget viktmagasin på hela 100kg per sida gör att även de mer avancerade kan få sig en riktig utmaning här.

Cable Cross i  DAP-Dual Action Pulley GrandMaster PRO som har flyttbara trissor kan enkelt justeras med en hand.

Detta ihop med en inbyggd chinsstång och ett lågt pris gör denna DAP med kryssdrag till ett mycket gott köp för det seriösa gymmet, företagsgymmet, eller det mindre hemmagymmet.

Kryssdrag i kabelmaskin eller DAP-Dual Action Pulley GrandMaster PRO

Köpa eller Leasa DAP ? 

Digital Marknadsföring för gym!

För att synas och nå ut till potentiella kunder är det viktigt att tänka på hur webbplatsen uppfattas av Google. Det leder till ökad synlighet för sökmotorerna och ger mer trafik till webbplatsen som i sin tur kan leda till nya kunder.Låt oss hjälpa dig synas på Webben!

Lämna ett svar