</GymDigital>

Bygg ditt hemmagym med rabatt på utrustning från GymPartner

Vad inspirerar dig?

Hos gympartner hittar du allt ifrån mindre utrustning som hantlar, kettlebells och skivstänger till löpband, crosstrainers och mag- eller ryggmaskiner. Här finns även motionscyklar, rodd- och stakmaskiner, Bodypump-set och kompletta gym. Perfekt för dig som i nuläget följer dina favoritinstruktörer online och behöver enstaka utrustning, eller funderar på att inreda ett helt gym hemma i källaren. I GymPartners breda sortiment finns även ny utrustning från GrandMaster, med närmare 200-300 maskiner i lager.

Bodypump-set och kompletta Gymmet som alltid är öppet

Glöm inställda klasser och trånga gym! Med ett eget hemmagym blir det dessutom mycket enklare att träna regelbundet året runt, oavsett väder och vind eller trängsel på det lokala gymmet. Med all utrustning på plats är det det också enklare att planera träningspasset. Kanske tränar Bodypump du på lunchen eller styrkelyft på kvällen efter att du nattat barnen. Oavsett vilken är hemmagymmet alltid öppet!

Secondhand in Firsthand

All utrustning hos GymPartner kommer från etablerade leverantörer i gymbranschen och håller samma höga kvalitet som den du använder på ditt vanliga gym. Att utrustningen är begagnad gör valet av hemmaträning enkelt – både ur pris- och miljösynpunkt. Med hjälp av Sporthälsas rabattkod får du dessutom ett ännu bättre pris.

5 anledningar till att träna hemma och Bygg ditt hemmagym

  1. Du behöver inget medlemskap.
  2. Det är alltid öppet, dygnet runt
  3. Det är tidseffektivt.
  4. Du slipper trängas.
  5. Du behöver aldrig ställa in vid regn eller snö.

Så här utnyttjar du GymDigitals rabatt från GymPartner

Gå in på GymPartners hemsida och välj utrustning till ditt hemmagym. Ange rabattkod: GymDigital-2021 i kassan så erhåller du 5% och upp till 6 000 kr i rabatt när du handlar för minst 2 500 kr. Klicka bara på ”Använd rabattkod eller presentkort” i kassan och fyll i den angivna rabattkoden.

O.B.S! Skynda att fynda, erbjudandet gäller endast idag till och med söndag (28 februari 2021). Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabattkoder och gäller endast online och ej vid köp av presentkort.

Sist men inte minst, för full transparens: När du handlar hos GymPartner genom GymDigital, erhåller vi ingen provision på ditt köp.

▶︎ Läs mer om Gympartner och hitta dina träningsfavoriter här!

Digital Marknadsföring för gym!

För att synas och nå ut till potentiella kunder är det viktigt att tänka på hur webbplatsen uppfattas av Google.

Det leder till ökad synlighet för sökmotorerna och ger mer trafik till webbplatsen som i sin tur kan leda till nya kunder.

Låt oss hjälpa dig synas på Webben!

Lämna ett svar