Monark

Ett pålitligt och kraftfullt löpband med ett drivpaket som är byggt för att möta högt ställda krav från den mest kräsne användaren. Stark AC motor på 3,5hk, rejält tilltagen löpmatta med en yta på hela 55 x 159 cm och en tjocklek på 3,2mm.

En smart och användarvänlig display med Intelli-Key smart lightning function som gör att du snabbt och enkelt kan komma igång med din träning. Varje knapp blinkar i blått för att guida dig i rätt ordningsföljd för dina inställningar. Löpbandet med sin kraftiga konstruktion tillåter en maximal användarvikt på 180 kgoch är optimerat för upp till 6 timmars användande per dag. DISPLAY VISAR: Körtid i minuter och sekunder (TIME) Hastighet i km per timme (SPEED) Distans i km (DISTANCE) Kaloriförbrukning (KCAL) Lutning (INCLINE) Quickstart (manuell styrning) 12 förprogram [caption id="attachment_9981" align="alignleft" width="450"] Ett pålitligt och kraftfullt löpband med ett drivpaket som är byggt för att möta högt ställda krav från den mest kräsne användaren. Stark AC motor på 3,5hk, rejält tilltagen löpmatta med en yta på hela 55 x 159 cm och en tjocklek på 3,2mm.
En smart och användarvänlig display med Intelli-Key smart lightning function som gör att du snabbt och enkelt kan komma igång med din träning. Varje knapp blinkar i blått för att guida dig i rätt ordningsföljd för dina inställningar.
Löpbandet med sin kraftiga konstruktion tillåter en maximal användarvikt på 180 kgoch är optimerat för upp till 6 timmars användande per dag.
DISPLAY VISAR:
Körtid i minuter och sekunder (TIME)
Hastighet i km per timme (SPEED)
Distans i km (DISTANCE)
Kaloriförbrukning (KCAL)
Lutning (INCLINE)
Quickstart (manuell styrning)
12 förprogram[/caption] [video width="640" height="640" mp4="https://www.gympartner.nu/wp-content/uploads/2018/10/Löpband-1.mp4"][/video]

    Kategorier

Skick

Och..
Antal sökträffar {{filteredlist.length}} / {{posts.length}}