Nordic Gym by GymPartner

Rotary deltoid-Axellyft Nordic Gym by GymPartner. Den här maskinen kan göra underverk med den yttre axelmuskulaturen. Rörelsekurvan, samt utformningen av sittställningen med ryggstöd, ger maximal kontakt. Träningen i Rotary deltoid-Axellyft Nordic Gym blir bättre och säkrare än med fria vikter och de individuella hävarmarna gör det möjligt att alternera. Rotary deltoid-Axellyft Nordic Gym passar lika bra för elittränande som för rehabilitering. Nya generationen uppgraderade och förbättrade maskiner. Tillverkade i Sverige med stil, styrka och funktion i toppklass.

Rotary deltoid-Axellyft Nordic Gym

Axellyft där armarna är oberoende av varandra. Greppvänliga handtag och justerbar sits. Deltoid lateral raise-Cybex. Axellyft åt sidan är en maskin som huvudsakligen tränar muskulatur i axlar och nacke. Sitsen är justerbar i vertikalt läge vilket gör det möjligt att anpassa efter längd på den som tränar.

Rotary deltoid-Axellyft Nordic Gym

Axellyft åt sidans ramverk är tillverkat i 3 mm stål. Samtliga delar på ramen är pulverlackerat i dubbla lager och även ytbehandlad för att ge ökad motståndskraft mot svettangrepp. På toppen av det kraftiga viktmagasinet så finns det en mikrovikt på 2,25 kg för finjustering av belastning. Denna vikt möjliggör även lättare träning som exempelvis vid rehabträning.

Axelmuskelns främre del aktiveras av Rotary deltoid-Axellyft Nordic Gym

M. deltoideus pars anterior urspringer från nyckelbenets yttre yta (claviculaes laterala tredjedel). Dess huvudfunktioner är att föra armen framåt (flexion), föra armen in mot kroppen i horisontalplanet (horisontaladduction) samt rotera armen in mot kroppen (medialrotation) i axelleden (art. Humeri).

Den mellersta delen aktiveras mest av Rotary deltoid-Axellyft Nordic Gym

M. deltoideus pars medialis urspringer från ett utskott på skulderbladets utsida (acromion) och har egentligen bara en funktion – rörelse ut från kroppen (abduktion) i axelleden (art. Humeri). Den mellersta delen har tillsammans med rotatorcuffen huvudansvaret för att ledhuvudet på överarmsbenet (caput humeri) inte glider nedåt (kaudalt) ifrån ledpannan på skulderbladet (cavitis glenoidalis). Man kan säga att musklerna hindrar axeln från att hoppa ur led, genom att verka som aktiva ligament.

Axelmuskelns bakre del

M. deltoideus pars dorsalis urspringer från den benkant som löper horisontellt på baksidan av skulderbladet (spina scapulae). Bakre delens funktioner är att föra armen bakåt (extention), föra armen bort från kroppen i horisontalplanet (horisontalabduktion) samt att rotera armen ut från kroppen (lateralrotation) i axelleden (art. Humeri) Muskelns tre delar konvergerar mot den skrovliga ytan på överarmsbenets övre yttre sida (tuberositas deltoidea) där muskeln fäster med hjälp av en trekantig, kraftig sena. Axelpress med en linjär rörelsebana. Variabelt grepp och justerbar sits.

Finansiering av Rotary deltoid-Axellyft Nordic Gym

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Sök finansiering för Rotary deltoid-Axellyft åt sidan

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing Axellyft Nordic Gym

Leasing av Rotary deltoid-Axellyft åt sidan är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra Axellyft Nordic Gym

Hyra för Rotary deltoid-Axellyft åt sidan används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartners Nya Axelmaskiner läs här Conceps Fina Axelpress 52500 kr ink.moms läs här

Nordic Gym Secondhand by GymPartner

GymPartner Sweden AB älskar Nordic Gym och erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad utrustning från Nordic Gym, alltid 200-300 maskiner i lager. De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment (se nya produkter) men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnad listorna. NOTERBART är att alla externa redskapsmärken som finns representerade på begagnad listan endast kan köpas som begagnade från GymPartner Sweden

Nordic Gym är ett helsvenskt utvecklings- och försäljningsbolag med över 30 år i branschen. Företaget startades 1980 som Nordic Gym AB, av Benny Eriksson. Företaget har sitt säte i Bollnäs, och har rikstäckande sälj- och serviceorganisation.

Nordic Gym har ett heltäckande sortiment av träningsutrustning.

Nordic Gym är agent för SportsArt och True fitness, men utvecklar även egen högkvalitativ styrkeutrustning (Nordic Gym) med upp till 10 års garanti med tillverkning i Sverige. Nordic Gym är också återförsäljare för flera andra etablerade märken (Monark, Reebok, Concept II)

Nordic Gym visionerar om att alla ska få möjligheten att träna oavsett förutsättning, det är med den visionen vi motiverar oss att fortsätta utvecklingen av den optimala träningsutrustningen!

    Kategorier

Skick

Och..
Antal sökträffar {{filteredlist.length}} / {{posts.length}}