Gymleco by GymPartner

Brutalbänk Gymleco PRO begagnad för tuff träning av magmuskulaturen i 90 graders lutning. Brutalbänken som nyligen blivit populärt igen och levererar ofta den tuffaste och mest effektiva magträningen som går att hitta. Denna används flitigt när man bedömer fysprofilen hos atleter och används också frekvent inom räddningstjänsten eller liknande yrken när den fysiska kapaciteten hos sina anställda kan behöva utvärderas och förbättras. Gymleco brutalbänk har en fast dipsställning. Inte minst är det även ett uppskattat komplement på gymmet för de som inte är nybörjare utan har kommit mycket längre i sin träning.
Brutalbänk Gymleco PRO begagnad aktiverar alla dina magmuskler. En stark bål är grunden i varje vältränad kropp oavsett om du bara tränar på gym eller om du sysslar med en prestationsidrott. Magträning är dock ibland svårt att utvecklas inom då vissa har svårt att få kontakt i magmuskulaturen under vanliga övningar så som sit ups. Istället för att känna en aktivering av magmusklerna så är det snarare nackmusklerna som gör ont. Å andra sidan finns många utövare som passerat det stadium där vanliga situps ger riktigt bra effekt då man är för stark i magmusklerna, men situps med vikter är lite knepigt att få en god känsla i.

Abdominis, magen, sexpack eller tvättbrädan

Förenklat kan man säga att magen har fyra huvudområden eller fyra lager. Längst in ligger den djupa transversala bukmuskeln. Ovanpå den ligger den inre sneda bukmuskeln följt av den yttre sneda bukmuskeln. Längst ut ligger den Raka främre magmuskeln (Rectus Addominis). Övningar för den främre raka magmuskeln är Magmaskin-Abdominal crunch CL Fitness, sit upsplankan eller hängande benlyft.

Finansiering av Brutalbänk Gymleco PRO begagnad

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing Brutalbänk Gymleco PRO begagnad

Leasing är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra Brutalbänk Gymleco PRO begagnad

Hyra används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartners andra magmaskiner läs här Cybex nya magmaskin 49500 ink.moms läs här Brutalbänk Gymleco PRO begagnad. En stark bål är grunden i varje vältränad kropp oavsett om du bara tränar på gym eller om du sysslar med en prestationsidrott. Magträning är dock ibland svårt att utvecklas inom då vissa har svårt att få kontakt i magmuskulaturen under vanliga övningar så som sit ups. Istället för att känna en aktivering av magmusklerna så är det snarare nackmusklerna som gör ont. Å andra sidan finns många utövare som passerat stadiumet där vanliga situps ger riktigt bra effekt då man är för stark i magmusklerna, men situps med vikter är lite knepigt att få en god känsla i. En sådan här crunch-maskin Abdominal Crunch-Magmaskin Nautilus Steel ger en enkelhet i träningen och snabb, isolerad aktivering av magmusklerna, samtidigt som du på ett mycket enkelt sätt progressivt kan höja belastningen i takt med att du blir allt starkare.
Brands:Nautilus
 

Gymleco Secondhand by GymPartner

GymPartner Sweden AB älskar Gymleco och erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad utrustning från Gymleco, alltid 200-300 maskiner i lager. De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment (se nya produkter) men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnad listorna. NOTERBART är att alla externa redskapsmärken som finns representerade på begagnad listan endast kan köpas som begagnade från GymPartner Sweden

Gymleco startades 1994 ur idén om att förse marknaden med prisvärd träningsutrustning. Ambitionen att producera träningsutrustning av hög kvalitet och utmärkt funktion lever vidare än idag och är en viktig grundsten i Gymlecos verksamhet. Vi strävar efter att skapa innovativa, ergonomiska och hållbara träningsredskap för både privatpersoner och företag som söker hög kvalitet för sitt gym. I vårt sortiment hittar du allt du behöver för ett komplett gym.

Gymleco är familjeägt och strävar varje dag närmare sin vision om ett hälsosammare Sverige. Vi står själva för produktutvecklingen och skapar vår svensktillverkade utrustning med rätt funktion och rörelse i kombination med användarvänlighet. Alla ska kunna träna rätt med Gymlecos träningsredskap. Därför är också våra produkter designade så att musklerna belastas korrekt genom hela rörelsen, för att du ska få ut mer av din träning oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet. Med egen tillverkning förkortas produktions- och leveranstiden och det ger även möjlighet för dig som kund att beställa specialtillverkade och kundunika lösningar.

Vill du veta mer om GymPartners begagnade Gymleco produkter och besöka vårt showroom och lagerbutik ? Boka en tid genom att kontakta oss på Max@gympartner.nu 

    Kategorier

Skick

Och..
Antal sökträffar {{filteredlist.length}} / {{posts.length}}