BodyTone by GymPartner

Beskrivning av Motionscykel-RecumbentBike BodyTone by GymPartner Detta är en perfekt motionscykel för Rehabkliniker och äldre personer som har svårt att kliva på en vanlig cykel.
Motionscykel-RecumbentBike BodyTone 
157 x 64 x 145 cm
VIKT: 79 kg
MAXIMAL ANVÄNDARVIKT: 160 kg
HANDLEBAR: Ergonomiska grepp på båda sidor av sätet med touch pulsmonitor och kontrollknappar till hands.
STRUKTUR: 110 x 52 mm stålrör med 3 mm tjocklek.
MOTSTÅND MOT BROMSSTYRKA: 20 intensitetspunkter.
BROMS: Hybrid autogenererad broms (350W kraft)
VEVAR: standard
SITT OCH RYGGSTÖD: Ergonomisk och bekväm mot svett.
PEDALER: Plattformspedal med klämning och med justerbara rastraler.
TRANSPORT: Integrerade transporthjul.
DISPLAY: Dot M-skärm
ANSLUTNING: Anslutning med Polar.
 

Nordens största gymleverantör i Mölndal säljer:

Motionscyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac & GrandMaster by GymPartner.

Många valmöjligheter med Motionscykel-RecumbentBike BodyTone

Hos GymPartner Sweden kan du välja mellan många olika slags cyklar och vårt urval spänner över fabriksnya cyklar, fabriksrenoverade cyklar (CPO) och begagnade läs här. Vi säljer Spinningcyklar och annan fitnessutrustning till såväl företag som privata, och vi levererar självklart i hela Norden och Europa. GymPartner Sweden har många olika typer av Spinningcyklar och Motionscyklar för varje behov. Både Spinningcykel och Motionscykel-RecumbentBike BodyTone är en fast inventarie i ett fitnesscenter, men Motionscykel-RecumbentBike BodyTone är också ett fantastiskt träningsredskap att ha stående därhemma. Med en cykel har du alltid möjlighet att träna när du har tid över och med cykeln kan du se till att du får både snabb och effektiv träning. Detta utan att för den skull behöva tänka på varken väder eller vind. Se vårt urval av cyklar nedan och tillfoga ev. produkterna för jämförelse – för att enkelt kunna jämföra funktionaliteten hos de olika modellerna. Vi ger också gärna råd kring vilken typ av cykel som är den helt riktiga investeringen för dina behov. GymPartners nya motionscykel läs här Eurosport Fitness nya motionscykel läs här Concepts fina Monark Testcykel läs här

GymSupporten.se erbjuder Installation och Service

Vi erbjuder installation och Service av gymutrustning och konditionsutrustning både till dig som privatperson och som företag. Våra montörer är proffs på våra produkter och kan därför genomföra en snabb, smidig och säker installation. Vill ni bestämma en dag som passar er eller få ytterligare information angående service. Gäller det installation av gymutrustning såld av GymPartner är ni välkomna att kontakta oss för tidsbokning.

Varför ska du låta en specialist utföra installationen av Motionscykel-RecumbentBike BodyTone ?

Våra montörer har lång tids erfarenhet av våra produkter och kan genomföra en snabb, smidig och framförallt säker installation. Vi hjälper er med allt och när er utrustning är installerad och klar har du möjlighet att ställa frågor angående utrustningens funktioner, få information angående skötselråd och erbjuds en genomgång av din nya utrustning. Framför allt vill vi att ni som kund skall kunna luta er tillbaka medan vi fixar resten.

Varför låta en specialist utföra Service?

Tänk på att ge din utrustning det bästa genom att låta dina produkter servas av en behörig servicetekniker för att maximera livslängden. Det är inte bara viktigt att du håller efter dina produkter bara för att se till att de håller sig i toppskick utan också för säkerheten av användandet på produkterna. Låt alltid en servicetekniker utföra service på din utrustning för att vara säker på att din utrustning fått rätt behandling, servad på rätt sätt med rätt produkter och verktyg.

Ibland kan det hända att en produkt som Motionscykel-RecumbentBike BodyTone går sönder.

Har ni köpt en produkt av GymPartner och har serviceavtal så får ni en “Låneprodukt” som vi levererar till er när vi hämtar er produkt för service och reparation. Vi kan hjälpa er med både nya och äldre produkter. Vi ser ifall skadan omfattas av garantin och går därefter vidare. Ifall skadan ej omfattas av garanti kan vi erbjuda reservdelar till låga kostnader.

Vi behöver alltid följande information vid reklamation

  • Vilken är produkten?
  • Vad är felet?
  • Hur gammal är produkten?
  • Har ni order nummer eller faktura nummer som tillhör denna reklamation?
  • Har ni köpt produkten genom oss?
  • Bifoga alltid bild alternativt video som visar vad felet är och gärna vad delen heter som är trasig.
OBS! Tänk på att vid transport skada ska detta alltid först och främst anmälas på plats till chauffören direkt. Därefter kan vi hjälpa er att skicka en ny produkt.

    Kategorier

Skick

Och..
Antal sökträffar {{filteredlist.length}} / {{posts.length}}