</GymDigital>

Booty-Builder Platinum -Perfekt Rump-Sätesmuskulatur har ett enkelt mål – att hjälpa till att bygga den perfekta Rump & Sätesmuskulaturen med största muskeln Gluteus MaXimus.

Det är absolut ingen tvekan om att en välutvecklad sätesmuskulatur är attraktivt inom fitness, hälsa och mode idag, men utmaningen för individer som strävar efter en välutvecklad sätesmuskulatur ”rumpa” har alltid varit hur man kan uppnå exakt önskat utseende.

Friviktsmaskin Booty-Builder Platinum -Perfekt Rump-sätesmuskulatur

Och som namnet antyder handlar det om att bygga välutvecklad rumpa/sätesmuskulatur. Booty Builder-konceptet har sitt ursprung i Norge med uppfinnaren av Booty Builder, Haakon Larsen.

Han utvecklade maskinen som ett enklare sätt att göra hip thrust-övningen för sig själv såväl som kollegor. Skillnaden är i den patenterade designen som säkerställer det mest effektiva sättet att göra den mycket viktiga hip thrust-övningen, förklarar Martin Börjesson på GymPartner Sweden.

Finansiering av Booty-Builder Platinum

GymPartner Sweden har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet. Svea Ekonomi har vi valt till privatkunder med köp upptill 60 000 kr.

Leasing Platinum Booty-Builder

Leasing av Booty Builder Platinum  är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Booty-Builder Platinum används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga den. Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Populärast just nu: 

Booty Builder-konceptet

Precor Cardio

P80 konsoler

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Benpress 

Digital marknadsföring för Gym

Digital marknadsföring med dina företagsuppgifter och din verksamhet korrekt presenterade på många relevanta sajter ( dvs. samma uppgifter på alla sajter)

Efter att SEO-kollen har genomförts kan en omfattande registrering av ditt bolags företagsuppgifter och verksamhetsbeskrivning uppdateras på relevanta sajter. Nästa steg är att ny ”vass” Hemsida skapas som redan är till vissa delar bildoptimerad och informationsrik. Med en Webbdesign som du väljer av våra mallar och som  syftar till att sälja bolagets produkter eller tjänster genom funktion, estetik och SEO-sökmotoroptimering.

Att behärska och förstå detta är faktiskt viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt. Därför finns vi här.

Webbredaktörsutbildningar

GymDigital Sweden licensierar och utbildar Webbredaktörer och förmedlare av Webbyrån’s unika marknadsföringskoncept med inriktning på att hjälpa företagare synas online. Antingen genom kurser i webbredaktion eller genom att du köper ett komplett gym av GymPartner Sweden, GymAuktioner, GymBroker, Oddsurance, GymSupporten, Gymreklam, Akliniken, GymMarknaden Göteborg, Eurosport Fitness,  där även denna kurs eller tjänst kan ingå.

Hör av dig så berättar vi mer!

Lämna ett svar