</GymDigital>

År 2020 kommer antalet personer som är 60 år eller äldre att passera en miljard för första gången någonsin – det är en av sju personer. År 2045 kommer denna statistik att nå en av fem personer.

Blivande Gymägare! År 2020 kommer antalet personer som är 60 år eller äldre att passera en miljard

Denna stora ökning av denna demografiska innebär att många industrier kommer att behöva ändra sina strategier för att tillgodose den åldrande befolkningens behov. Speciellt för fitnessbranschen avser ”aktivt åldrande” människor som upprätthåller kapaciteten att optimera sina liv, vilket ger dem chansen att utnyttja de möjligheter och fördelar som erbjuds genom ökad livslängd.

Nyheter hos GymPartner 

Historiskt sett har fitnessindustrin förföljt medlemmar yngre än 40 och de som söker träningsupplevelser med hög intensitet. Inte mycket uppmärksamhet har ägnats äldre människor, så nu måste vi ställa frågorna: hur kommer fitnessindustrin att stiga för att möta denna föränderliga demografiska?

Kommer fitnessorganisationer att fortsätta tillgodose millennials och yngre befolknings önskemål, eller kommer de att fokusera mer uppmärksamhet på den äldre generationen?

Denna rapport, undersökt och skriven av Ray Algar från Oxygen Consulting, tar upp de möjligheter som en åldrande befolkning skapar, avvisar stereotypa myter hos äldre människor och belyser hur en mängd olika hälso- och fitnessorganisationer redan drar nytta av den åldrande generationen.

GymPartners mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner, och då handlar det inte bara om att sälja bra produkter utan även om att erbjuda en nära och snabb service.

Blivande Gymägare!  HUR VILL DU DESIGNA DIN ANLÄGGNING? Med Secondhand Träningsutrustning & Digital Marknadsföring, Webbutveckling, SEO&SEM

Skicka offertförfrågan till GymDigital Marknadsföring Webbutveckling SEO&SEM.

Nu för tiden är den digitala närvaron mer betydande än någonsin för att hitta nya kunder, hur ditt företag uppfattas och syns på webben.

Ska du öppna gym är du välkommen på personlig visning och rådgivning. Boka tid på 0763933057

Öppna eget Gym?

Crosstrainer Technogym Vario 700i

Komplett mindre Gym från Cybex

TRANSPORT OCH INSTALLATION

HUR VILL DU DESIGNA DIN ANLÄGGNING?

Knäböj & Bänkpress-ställning

Stayhard

Lämna ett svar