</GymDigital>

BENPRESS plateloaded 45-grader är en friviktsmaskin från GrandMaster är utformad för att klara de mest krävande användarnas behov och ge en tung och effektiv träning. Benmaskinen har en startvikt på 45kg och kan lastas upp till hela 600kg vilket gör att alla oavsett träningsnivå kan hitta en vikt som passar dom perfekt.

BENPRESS plateloaded 45-grader har även en antibakteriell klädsel för att hålla sig fräsch längre

Denna Benpressmaskin är tillverkad för kommersiellt bruk

BENPRESS plateloaded 45-grader är en friviktsmaskin från GrandMaster är utformad för att klara de mest krävande användarnas behov och ge en tung och effektiv träning. Benmaskinen har en startvikt på 45kg och kan lastas upp till hela 600kg vilket gör att alla oavsett träningsnivå kan hitta en vikt som passar dom perfekt.

Vad hjälper benpress med?

Benpressen fokuserar främst på framsida lår och rumpa, men du tränar även hamstrings. Om du vill fokusera extra mycket på någon av muskelgrupperna kan du variera fotplaceringen.

När det handlar om benträning är det många – särskilt nybörjare – som använder benpress som den främsta benövningen.

Det kan finnas flera skäl till detta. Dels kräver benpress inte så mycket teknik. Dels är det smidigt, det är bara att sätta sig till rätta och böja benen.

Dessutom är benpress i regel mindre komplicerat att utföra jämfört med att göra knäböj eller marklyft

Denna massiva benpress kommer att vara stjärnan i din maskinpark. Med hela 600 kg maximal belastning och 6 stycken förvarings-ställ kommer även de mest krävande användarna att ha sina förväntningar uppfyllda. Benpressens utmärkta biomekanik och ergonomiska rörelse ger en exakt, säker och effektiv träning av benmuskelaturen.

Benpressen är vid sidan av knäböj kanske en av de mest uppskattade övningarna för benträning, och benpressen tillhör en av de maskiner som nyttjas flitigast på gymmet.

Fördelen med en modell där du själv lägger på viktskivor är att du kan styra vikten på ett helt annat sätt än med en modell med viktmagasin.

Är du av den starkare typen så föredrar du troligen en modell med fria vikter då du där kan lassa på en helt annan typ av tyngd än vad du kan göra på de modeller med viktmagasin.

Denna modell kommer med vikthäng på sidorna vilket kraftigt ökar troligheten för att viktskivorna faktiskt ska hängas upp efter användning, vilket annars är ett av de tråkigare minusen med en benpress.

PRODUKTINFORMATION BENPRESS plateloaded 45-grader GrandMaster

På grund av det låga priset för en ny benmaskin, så tycker jag, MaXimus som tränat styrketräning sedan mitten av 1970-talet att denna klassiska Benmaskin är den bland de bästa på gymmarknaden.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Finansiering av BENPRESS plateloaded 45-grader

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Benmaskiner BENPRESS plateloaded  är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden.

Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

Hyra

Hyra av BENPRESS plateloaded 45-grader används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.

Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

GymPartner Träningsutrustning säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym, men du är välkommen att komma och prova all annan utrustning såsom Benpress, Benspark, Bencurl, Lårcurl, Benmaskiner, Hacklift, GymPartner, GrandMaster, i vår utställning i Mölndal.

Benmaskiner 2022

Benpress sittande Selectionline Technogym

Personlig träning med Maximus på Ånäskliniken

Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment

From Sweden’s largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner.

You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner’s selected partners

———————————————————————————————————–

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner. I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige. I am a fan of gym, business, and design. I’m also interested in fitness and web development. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years Many of these can be found on our map of GymPartner’s selected partners

https://www.akliniken.se/personlig-traning-pa-anaskliniken/

Lämna ett svar