</GymDigital>

Begagnade Viktskivor Powerlifting Eleiko sk. Bumper plates viktskivor. Olympiska viktskivor från Eleiko som är tillverkad, kalibrerad och certifierad för tävling.

Begagnade Viktskivor Powerlifting Eleiko

Dessa Bumper plates viktskivor har designats för tävling med WPPO-certifikat och är färgkodade med tydlig vit viktmarkering som gör de lätt att särskilja även på långt håll.

Tillverkade i Eleikos unika svenska SBR-kvalitetsgummi och förzinkade stålnav samt utmärkande kanter som gör dem enkla att plocka upp och hantera med ett alltid lika säkert grepp.

Dessa höga standardkrav säkerställs genom hårda tester efter produktion för att garantera den höga kvalitet som krävs för tävlingar.- Designad för nationella, internationella och paralympiska tävlingsnivåer.

– Eleikos svenska patenterade SBR

-gummi säkerställer precision, hållbarhet och följdriktighet samtidigt som man minskar på brister till högsta grad möjligt.

– Godkänd av WPPO – Noggrant kalibrerade inom gram.

Andra Eleikoprodukter

eleiko skivstång pris

eleiko skivstång 15 kg

eleiko skivstång 20 kg

eleiko skivstång styrkelyft

eleiko skivstång begagnad

eleiko skivstångsset

Nyheter hos GymPartner 

Skivstång Eleiko WL

 

Även om GymPartner främst säljer Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Begagnade Viktskivor  Eleiko,  ​Eleiko skivstång​ och Nya viktskivor ZivaPRO-Urethane med handtag Ziva  i kommersiell kvalitet & andra

Besök vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Eleiko i gummi -15 kg, 20 kg,

Lämna ett svar