</GymDigital>

Vill du bli Återförsäljare av Muskelshoppens produkter?

Vill du bli Återförsäljare av Muskelshoppens produkter?

  1. Genom GymPartner och Muskelshoppen med dess nya och begagnade träningsutrustning, gymtillbehör, kosttillskott & träningskläder, så kan du som återförsäljare skapa en ny framtid redan idag.
  2. Registrera dig som återförsäljare redan idag och dra nytta av följande:
  3. Snabb och enkel inloggning, du ser dina rabatterade priser när du är inloggad med dina personliga uppgifter.
  4. Leverans inom 2-4 arbetsdagar och fri frakt vid köp över 2500 kr.
  5. Våra pressade priser ger dig som återförsäljare möjlighet att erbjuda dina kunder ett konkurrenskraftigt pris.
  6. Möjlighet att sälja kosttillskott med bra marginaler utan att själv ta en stor lagerrisk.
  7. Kontakt med Muskelshoppen´s egen produktutvecklare för frågor om produkterna.
  8. Direkt rådgivning och kundtjänst genom vårt återförsäljarteam.

Vill du bli Återförsäljare av Muskelshoppens produkter? Genom GymPartner och Muskelshoppen med dess nya och begagnade träningsutrustning, gymtillbehör, kosttillskott & träningskläder, så kan du som återförsäljare skapa en ny framtid redan idag. Registrera dig som återförsäljare redan idag och dra nytta av följande: Snabb och enkel inloggning, du ser dina rabatterade priser när du är inloggad med dina personliga uppgifter. Leverans inom 2-4 arbetsdagar och fri frakt vid köp över 2500 kr. Våra pressade priser ger dig som återförsäljare möjlighet att erbjuda dina kunder ett konkurrenskraftigt pris. Möjlighet att sälja kosttillskott med bra marginaler utan att själv ta en stor lagerrisk. Kontakt med Muskelshoppen´s egen produktutvecklare för frågor om produkterna. Direkt rådgivning och kundtjänst genom vårt återförsäljarteam.

Muskelshoppen

Vi har idag många nöjda återförsäljare, allt ifrån gym, dagligvaruhandel, hälsokostaffärer och apotek.

Driver du ett företag och vill satsa på att sälja våra produkter? 

Tveka inte att kontakta oss för mer information.

För mer information om hur du blir återförsäljare, vänligen kontakta oss här.

Registrera dig som återförsäljare redan idag och dra nytta av följande:

Populärast just nu: 

Älskar du också secondhand? 

Du finner oss på GymPartner högst upp på Google Sök över hela Sverige

MaXimus The GymPartner

Martin Maximus Börjesson  

Martin Maximus Börjesson Sedan 1983 har han bedrivit kvalificerad handel med gymutrustning och förmedlat hundratals kompletta gym. Gymägare i branschen håller med om att han “brinner” för att hjälpa dem att starta gymanläggningar i kombination med mentorskap i framgångsrikt företagande. – Erfarenhet som kommer DIN rörelse tillgodo. Det är ingen större konst att sälja kompletta begagnade gym till låga priser. Det är däremot en adekvat förmåga att hjälpa dig som blivande gymägare att tjäna pengar och spara stora startkostnader.Med nära 43 år (1979-2023) års erfarenhet av framgångsrik fitness & gymdrift kommer du att hamna i helt rätta händer. Hur gärna man än vill leva på ”sina gamla meriter”, räcker det inte i dagsläget om man ska klara sig som gymägare i konkurrens med TV-soffan och andra gym. Ni må ha en fantastiskt anläggning och vara hur kompetenta som helst som entreprenörer, men om ni inte syns på nätet och har negligerat proffsig skyltning i närområdet, kan det bli svårt att kunna leva på verksamheten. Martin Maximus Börjesson har sålt mer än 700+ kompletta begagnade gym på 40 år. Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners

Lämna ett svar