</GymDigital>

Assault AirBike är en stabil och innovativ motionscykel och träningscykel från Assault med ett luftbaserat och oändligt motståndssystem för hård träning!

Airbike Nyheter hos GymPartner 

Detta är ett grymt bra Motionsredskap hos GymPartner Mölndal på Nämndemansgatan 17.

Denna Träningscykel kan säljas separat även om GymPartner Sweden säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym

Assault Air Bike är en stabil och innovativ motionscykel från Assault med ett luftbaserat och oändligt motståndssystem för hård träning!

Display: Typ: LCD Visar: Tid, distans, hastighet, kaloriförbrukning, intervall, tramp per minut, puls och watt.

Program: 3 st intervallprogram (20/10, 10/20 och anpassat intervall) och 4 st målprogram (Tid, distans, kaloriförbränning och puls)

Övrig displayinformation: Snabbknappar för programval.

Motstånd: Luftbaserat

Trådlös pulsmottagning: Ja, finns som tillval (5 kHz)

Sadeljustering: Ja, horisontell och vertikal.

Transporthjul: Ja

Vikt: 45 kg

Max användarvikt: 160 kg

Övrigt: 2 års garanti Inkluderar hållare för smartphone Snabbknappar

Assault Bike är en grym Motionscykel

Assault Air Bike är en av de allra bästa luftbaserade träningscyklar som finns på marknaden idag och har tagits fram med stor hänsyn till önskemål som man lyhört samlat in från bl.a. träningsentusiaster, ägare av gym och andra träningsklubbar, personliga tränare såväl som fysioterapeuter.

Assault air bike standard-display:

Välj någon av de förkonfigurerade programmen eller skapa dina egna personliga träningspass för mer varierande och roligare pass. Den inbyggda meddelanden bidrar också till att motivera användaren i sin träning.

Pulsbaserade program och övervakning: Med ett kompatibelt pulsbälte och integrerade HRC-program kan du hålla din träning inom de pulszoner som passar dig och dina mål.

Digital Marknadsföring för gym!

För att synas och nå ut till potentiella kunder är det viktigt att tänka på hur webbplatsen uppfattas av Google. Det leder till ökad synlighet för sökmotorerna och ger mer trafik till webbplatsen som i sin tur kan leda till nya kunder.Låt oss hjälpa dig synas på Webben!

Tjänster

Lämna ett svar