27 januari, 2022 / blogg
Knäböj & Bänkpress-ställning

Knäböj & Bänkpress-ställning

Knäböj & Bänkpress-ställning som är ett sk. Halfrack. I en half rack är det som att man plockat bort ena sidan av buren. Fördelen är att man kan röra sig mer fritt fram och tillbaka vilket många uppskattar, men nackdelen är att man kan röra sig för långt bakåt vilket gör att man lämnar säkerhetsarmarna och inte får samma solida säkerhet som i ett powerrack.

Knäböj & Bänkpress-ställning

Knäböj & Bänkpress-ställning

Träningsbänkar i kombination med ställningar för all sorts träning
Här har vi samlat alla träningsbänkar som lämpar sig i ett gym och som du kan ha som redskap när du ska köra bänkpress eller andra träningsövningar som kräver en riktigt bra bänk.

Tänk bara på att kontrollera vilken vikt som bänken klarar av så ni köper en bänk som är ämnat åt just det som ni ska träna. Självklart finns det flera varianter i form av raka träningsbänkar men även de som man kan ställa olika höjd på för att komma åt andra muskelgrupper.

I denna Halfrack Knäböj & Bänkpress-ställning Impulse tränar man med fördel knäböjningar som ger effektiv träning av lår och rumpa. Knäböj & Bänkpress Ställning ny demoex. hjälper till att förebygga och behandla muskelsmärtor i höft och bäcken, samt bidrar till ökad rörlighet i benen.

Finansiering av Knäböj & Bänkpress-ställning

GymDigital har valt att arbeta tillsammans med Release Finans för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av Knäböj-Ställningar och nya demoex. är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.

Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Knäböj & Bänkpress-ställning används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Skivstångsställningar i kommersiell kvalitet & Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Sökmotoroptimering 

Nyhetsbloggen 

Sveriges bolag på allabolag.se

GrandMaster Fitness är ett Svenskt Varumärke

Företagsmassage genom 040Massage

Hantlar 3 kg är hantlar klädda i Neoprene

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*