25 januari, 2019 / blogg
GymDigital söker gymägare till exklusivt ”Hotellgym” med havsutsikt och 7 meter i takhöjd.

GymDigital söker gymägare till exklusivt ”Hotellgym” med havsutsikt och 7 meter i takhöjd.

GymDigital söker gymägare som gillar gymlokaler med 7 meter i takhöjd och fullt utrustat gym. GymDigital och en större fastighetsägare söker en kompetent och erfaren företagare, personlig tränare, sjukgymnast,massör mm. till ett exklusivt Gym & Motionscenter bredvid ett hotell (Eget).

GymDigital söker gymägare

Du bygger, inreder och GymDigital finansierar samt borgar för DIG om du är rätt person att driva denna anläggning som kommer att ligga nära vattnet i Göteborgs Hamn.
Lokalen är uppskattningsvis 500 kvm och har gymnastiksal med två omklädningsrum med bastu och en 70 kvm entresol där det idag finns ytterligare två omklädningsrum.
Uppskattningsvis är det 7 meter i takhöjd inne i lokalen och stora fönster mot vattnet och hamninloppet.
Grundhyran som vi vill ha för lokalen idag är 950kr/kvm. Huruvida vi förändrar den senare är beroende på hur en framtida brukare vill göra investeringar i lokalen själv eller med vår hjälp.
Bredvid det framtida gymmet har vi Dockyard Hotel. VI ser gärna att man försöker hitta synergier mellan hotellet och gymmet men hur dessa skall se ut är upp till den nya brukaren att förhandla.
Vet du någon som är intresserad av att titta närmare på projektet, eller om du vill göra det själv, så är det bara att höra av sig till mig via mail mbrjesson@gmail.com.
Sjävklart vill vi ha en CV. på vad du har för kompetensområde och erfarenhet.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym  och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

GymDigital söker gymägare & Digital Marknadsföring, Webbutveckling, SEO&SEM

Digital Marknadsföring Webbutveckling SEO&SEM.

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*